“mazda cx-5 kabine” mazda cx-5 rat “mazda cx-5 mzd connect” mzd connect

Designet omkring dig

 

Vi har tilføjet udstyr som MZD Connect – vores avancerede infotainmentsystem – og en elektronisk parkeringsbremse (EPB) for at levere større funktionalitet og komfort i kabinen. Og med et BOSE®-audiosystem med surroundsound i CX-5 Optimum bliver alle køreture en fornøjelse.

 

De anvendte materialer og designelementer giver en oplevelse af fremragende kvalitet og godt håndværk. Kabinen kombinerer komfort og praktiske egenskaber med intelligente opbevaringsløsninger og god plads. Med Mazda CX-5 får du følelsen af, at alting er designet med dig i fokus.

119-165 g/km

CO2 -emissioner

13,9-21,7 km/l

Brændstoføkonomi ved blandet kørsel

MZD Connect Betjenes direkte på skærmen, med HMI Commanderen eller ved hjælp af stemmestyring

Alle informationer vises i øjenhøjde på den 7" store touch screen i farver

Oplev vores nyeste generation infotainmentsystem, MZD Connect, i CX-5 Vision og Optimum. Du kan eksempelvis koble din smartphone på systemet og få adgang til tusindvis af internet-radiostationer, afspille din foretrukne musik og få vist dine SMS-beskeder, eller få dem læst højt. Du kan også betjene bilens DAB-radio (Vision og Optimum). Alt sammen uden, at du behøver fjerne øjnene fra vejen.

 

Informationer vises i øjenhøjde på den 7" store touch screen i farver, og du kan også betjene det hele ved at bruge den intuitive HMI Commander. Det hele er udviklet for at du kan betjene det hurtigt og enkelt og samtidig holde øjnene på vejen.

Elektronisk parkeringsbremse (EPB) En kontakt er alt, du behøver

Kontakten er komfortabelt placeret i midterkonsollen tæt på føreren.

Den traditionelle håndbremse er erstattet af en elektronisk håndbremse, der aktiveres og deaktiveres ved hjælp af en kontakt i midterkonsollen.

I fokus Kig nærmere

Se, hvor let det er at bruge de smarte Karakuri-sæder.

Karakuri-sæder

En indretning, der tilpasser sig dine behov


Vi var de første i verden til at implementere de smarte Karakuri-sæder. Det er nemt at fælde bagsædet ned i forholdet 40:20:40 med et greb i bagagagerummet (fra CX-5 Vision). Brug midtersektionen enten som et femte sæde eller et armlæn med indbyggede kopholdere, eller fold den fladt ned til transport af lange genstande. Når sædet er foldet fladt ned, flugter det med gulvet i bagagerummet. En anden unik detalje i dette segment er vores innovative Karakuri-bagagerumsafdækning, som løftes og sænkes sammen med bagklappen, så du let og bekvemt kan laste bilen.

Har du brug for god plads bagude? Livet er lettere med vores fleksible bagsædesystem

  • one
  • two
  • three
  • four
  • five
  • six
  • seven

Funktioner og udstyr Udforsk detaljerne under overfladen

Den viste model kan have udstyr, der ikke er standard på det danske marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer kan variere på skærmen i forhold til den faktiske model. ¹Mazda CX-5 2.2 150 hk diesel (2WD, 6-trins manuel)