“mazda cx-5” mazda cx-5 “mazda cx-5 front” mazda cx-5 skyactiv technology “mazda cx-5 rød”

Den brændstoføkonomiske bil med køreglæde

 

Mazda CX-5 leverer fremragende miljømæssige præstationer uden at gå på kompromis med din køreoplevelse. Vi har skabt en særdeles effektiv, aerodynamisk bil ved at anvende SKYACTIV Technology og nye materialer for at gøre bilen lettere men stadig bemærkelsesværdigt stærk.

 

Med i-stop sparer du brændstof, når du holder i tomgang i trafikken. Det er ikke så underligt, at CX-5 tilbyder fremragende brændstoføkonomi og konkurrencedygtige CO2 emissioner begyndende med 119 g/km. Versionen med dieselmotor overgår desuden også emissionsstandarderne i Euro 6 uden problemer.

119-165 g/km

CO2 -emissioner

13,9-21,7 km/l

Brændstoføkonomi ved blandet kørsel

SKYACTIV-drivlinjer Drivkraften bag brændstoføkonomisk kørsel

“skyactiv motor” gearkasse “mazda cx-5 skyactiv technology” skyactiv technology

SKYACTIV-motoren og -gearkassen, der ligger til grund for denne effektive bils ydeevne.

SKYACTIV drivlinjer er en kombination af både vores motorer og gearkasser. De er designet til at supplere hinanden og resulterer i en effektiv bil med højere ydeevne og bedre brændstoføkonomi.

 

Det betyder, at vores motorer kan producere fremragende miljømæssige præstationer, særligt sammenlignet med andre biler i SUV-segmentet. Vores SKYACTIV-D dieselmotor udsender op til 61,4 mpg – selv om den er turboladet. Og vores SKYACTIV-G benzinmotor opnår op til 47,1 mpg.

i-stop teknologi Brændstofbesparelser og -omkostninger

“i-stop” mazda cx-5 i-stop

Vores i-stop-teknologi forbedrer din brændstoføkonomi og reducerer dine driftsudgifter.

Ved at afbryde din motor, når du holder i tomgang i trafikken, forbedrer i-stop din bils brændstofeffektivitet. Du vil næppe bemærke det, fordi i-stop genstarter din motor hurtigere og mere jævnt end de fleste stop-start-systemer. Så din motor er klar, lige så snart du har brug for den.

Vores start-stop-system har vundet flere teknologipriser og er det eneste start-stop-system i verden, der bruger forbrændingsenergi til at genstarte. Og i modsætning til de fleste andre kompakte SUV'er er i-stop systemet standardudstyr i alle udstyrsvarianter.

Funktioner og udstyr Udforsk detaljerne under overfladen

Den viste model er ikke specificeret til det danske marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer kan variere på skærmen i forhold til den faktiske model. ¹Mazda CX-5 2.2 150 hk diesel (2WD 6-trins manuel)