“mazda cx-5” mazda cx-5 “mazda cx-5 bagest” mazda cx-5 skyactiv technology “mazda cx-5 rød”

Dynamisk køreglæde med kompromisløs ydelse

 

Vores nyskabende SKYACTIV Technology leverer både brændstofeffektivitet og kompromisløs ydelse samtidig med, at bilen stadig er sjov at køre i.

 

Det lette og aerodynamiske karrosseri giver præcise køreegenskaber i sving og på blæsende veje samt stabilitet ved høj hastighed på motorveje.

 

Forbedringer af undervognen og sæderne sikrer en mere jævn og komfortabel kørsel. Og vi har også gjort støjniveaet endnu lavere.

119-165 g/km

CO2 -emissioner

13,9-21,7 km/l

Brændstoføkonomi ved blandet kørsel

SKYACTIV-karrosseri Et lettere karrosseri for en mere dynamisk køreoplevelse

“skyactiv karrosseri” mazda cx-5 skyactiv karrosseri “mazda cx-5 skyactiv technology “skyactiv technology”

Det lette og stærke SKYACTIV-karrosseri gavner både økonomien og sikkerheden

Det lette SKYACTIV-karrosseri i Mazda CX-5 bidrager ikke kun til at reducere brændstofforbruget, det sikrer også en ualmindelig høj grad af køreglæde.

 

Selv om karrosseriet er let, er der ikke gået på kompromis med sikkerheden. Ved at konstruere SKYACTIV-karrosseriet med ny teknologi og nye materialer som ultrahøjstyrkestål har vi også gjort det utrolig stærkt.

Undervogn Forbedret for mere komfortabel kørsel

“undervogn” mazda cx-5 undervogn “mazda cx-5 bagest “mazda cx-5 rød”

Reviderede støddæmpere for og bag

Nu får du endnu bedre kørekomfort i CX-5 uanset, hvor du kører. Vi har forbedret undervognen, så den nu er endnu bedre til at optage stød fra vejen.

 

Du vil også bemærke en forskel i køreegenskaberne, hvor vi har forbedret stabiliteten både i sving og ved ligeudkørsel med høj hastighed.

SKYACTIV-benzinmotor og dieselmotor For avancerede køreegenskaber

avanceret skyactiv motor “skyactiv benzinmotor” skyactiv dieselmotor “mazda cx-5 motor”

SKYACTIV-D 2,2 dieselmotor med totrinsturbolader leverer op til 175 hk.

Vores SKYACTIV motorer tilbyder dig en kraftfuld og effektiv køreoplevelse – og et større udvalg. CX-5 tilbydes nu i Europa med SKYACTIV-G 2.5 benzinmotor med 192 hk. Den fungerer sammen med SKYACTIV-D-dieselmotoren med totrinsturbolader, der eliminerer den reaktionsforsinkelse, der er typisk for turbomotorer.

 

Til hver motor findes et udvalg af gearkasser. Du kan vælge de raffinerede manuelle gearkasser SKYACTIV-MT med glidende gearskift. Eller du foretrækker måske følelsen af sportslige gearskift med den automatiske gearkasse SKYACTIV-DRIVE.

Funktioner og udstyr Udforsk detaljerne under overfladen

Den viste model kan have udstyr, der ikke er standard på det danske marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer kan variere på skærmen i forhold til den faktiske model. ¹Mazda CX-5 2.2 150 hk diesel (2WD, 6-trins manuel)