Helt ny CX-5 kommer snart

Helt ny CX-5 kommer snart

Køreglæde på et nyt niveau

Vi har udviklet og designet den nye Mazda CX-5 i alle detaljer med størst mulig fokus på køreglæde for alle ombord – både føreren og passagererne.

Køreglæde på et nyt niveau

Den helt nye Mazda CX-5. Stilfuldt KODO Design i smuk balance, spændende og komfortabel for både passagerer og fører.

Den helt nye CX-5 er designet og bygget til gøre kørslen til en oplevelse. Vi kalder det Jinba-Ittai. Nu er køreglæden blevet endnu større takket være G-Vectoring-Control, der gør køreegenskaberne mere præcise, og bilen er forfriskende og nem at styre.

Jeg vil gerne modtage information

Bevar forspringet. Tilmeld dig for flere oplysninger om den helt nye Mazda CX-5, som tilføjer nye dimensioner til køreglæden.

Jeg vil gerne modtage information

Bevar forspringet. Tilmeld dig for flere oplysninger om den helt nye Mazda CX-, som tilføjernye dimensioner til køreglæden.

Mennesket i centrum

Indvendigt er alle detaljer, lige fra dørhåndtagene til sæderne, er blevet formgivet sådan, at bil og fører passer perfekt sammen.

Mennesket i centrum

Indvendigt er alle detaljer , lige fra dørhåndtagene til sæderne, blevet formgivet sådan, at bil og fører passer perfekt sammen. Interiøret gør et stærkt indtryk på sanserne med lækre materialer og udsøgt håndværksmæssig kvalitet.

Avanceret sikkerhed

Mazda stræber efter at give alle bilister mulighed for at nyde kørslen med total tillid, uanset hvilke forhold, man kører under. Derfor fås den nye Mazda CX-5 med det avancerede i-ACTIV firehjulstræk, som overfører kraften til vejen på effektiv vis i alle slags vejr, mens de avancerede i-ACTIVSENSE sikkerhedsteknologier...

Avanceret sikkerhed

Mazda stræber efter at give alle bilister mulighed for at nyde kørslen med total tillid, uanset hvilke forhold, man kører under. Derfor fås den nye Mazda CX-5 med det avancerede i-ACTIV firehjulstræk, som overfører kraften til vejen på effektiv vis i alle slags vejr, mens de avancerede i-ACTIVSENSE sikkerhedsteknologier styrker sikkerheden for både dig og dine passagerer i et bredt udvalg af kørselssituationer. Sikkerhedsteknologierne omfatter radarstyret fartpilot (MRCC) med stop-start-funktion; adaptive full LED-forlygter (ALH), der automatisk tilpasser forlygterne til mange forskellige situationer, samt Advanced Smart City Brake Support (SCBS) med genkendelse af fodgængere.

Head-up-display

Det avancerede head-up-display sørger for at vigtige informationer om kørslen vises højt i dit synsfelt. Det projicerer informationer vedrørende hastighed, navigationsvejledning, trafikskilte og advarsler fra Mazdas avancerede i-ACTIVSENSE sikkerhedsteknologier direkte på forruden.

Head-up-display

Det avancerede head-up-display sørger for at vigtige informationer om kørslen vises højt i dit synsfelt. Det projicerer informationer vedrørende hastighed, navigationsvejledning, trafikskilte og advarsler fra Mazdas avancerede i-ACTIVSENSE sikkerhedsteknologier direkte på forruden. Dermed reduceres behovet for at bevæge øjnene og hovedet, hvilket gavner trafiksikkerheden og skaber større tillid mellem bil og fører.

Design

Uanset hvilken vinkel man betragter den fra, giver Mazda CX-5's KODO Design et kraftfuldt indtryk af sofistikeret styrke

Design

Uanset hvilken vinkel man betragter den fra, giver Mazda CX-5’s KODO Design et kraftfuldt indtryk af sofistikeret styrke, lige fra det dristige førsteklasses eksteriør, som understreges af den fascinerende og stærke farve Soul Red Crystal, til den rummelige kabine, som sætter mennesket i centrum, og medvirker til en mere moden, komfortabel kørsel og den ideelle kørestilling i førersædet. En smuk formgivning, som alle kan få fornøjelse af.

Teknologi

Den helt nye Mazda CX-5 er lige så interessant at blive set i, som den er at køre i. Alle aspekter af Mazdas SKYACTIV-teknologi er blevet raffineret for at give en endnu mere komfortabel kørsel...

Teknologi

Den helt nye Mazda CX-5 er lige så interessant at blive set i, som den er at køre i. Alle aspekter af Mazdas SKYACTIV-teknologi er blevet raffineret for at give en kørsel, der både er mere komfortabel og kvik. Ved at benytte G-Vectoring-Control får den helt nye Mazda CX-5 forbedret styrerespons og køreegenskaber. Den kommer desuden med avanceret teknologi, herunder i-ACTIVSENSE sikkerhedsfunktioner og MZD Connect infotainment- og tilslutningssystem.

CX-5
CX-5
CX-5

Præstationer

Når man kører i den helt nye Mazda CX-5 mærker du at båndet mellem bilen og føreren er stærkt som aldrig før.

Præstationer

Når man kører i den helt nye Mazda CX-5, mærker du at båndet mellem bilen og føreren er stærkt som aldrig før. Den nye Mazda CX-5 er teknisk baseret på Mazdas SKYACTIV-teknologier med valget mellem to benzinmotorer - SKYACTIV-G 2.0 og SKYACTIV-G 2.5 – samt to varianter af dieselmotoreren SKYACTIV-D 2.2. Alle er de kraftfulde og udmærker sig ved en meget lineær kraftudfoldelse og et lavt brændstofforbrug.

CX-5

Den viste model er muligvis ikke specificeret til det lokale marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.