Den ikoniske roadster – skabt til rendyrket køreglæde

 

Den ultrasportslige Mazda MX-5 er en fryd for øjet med sine perfekte proportioner og det videreudviklede design "KODO – Soul of Motion". Når du sidder bag rattet i den 2-personers sportsvogn og mærker brisen, oplever du den rendyrkede køreglæde, som MX-5 er skabt til at levere.

Vores prisbelønnede SKYACTIV Technology og "gram-strategi" sikrer, at denne kompakte letvægtssportsvogn giver en hæsblæsende køreoplevelse - med en helt speciel samhørighed mellem dig og MX-5. Indtrykket forstærkes yderligere af det integrerede MZD-Connect infotainmentsystem og de avancerede i-ACTIVSENSE- sikkerhedsfunktioner.

 

 

To-personers roadster bygget til ren køreglæde

Enestående let SKYACTIV-karrosseri

Verdens mest solgte roadster

Danmark mest solgte sportsvogn

Tophastighed: 214 km/t*

Acceleration: 0-100 på 7,3 sek.*

Brændstofforbrug: 16,7 km/l **

CO2-emissioner: 139 g/km*

 

*Mazda MX-5 2.0.

**Mazda MX-5 1.5.

Anerkendelse og priser Prisbelønnet for innovativt design

Den nye Mazda MX-5 er både kåret til World Car of the Year 2016 og World Design Car of the Year 2016.

Det er første gang, at en enkelt bilmodel modtager begge disse prestigefyldte udmærkelser på en gang. Den fjerde generation af MX-5 slog i finalen Audi A4 og Mercedes GLC.

Mazda MX-5 er kåret til årets bil i Japan 2015-2016.

Det er anden gang, den ikoniske roadster vinder den mest prestigefyldte titel i Japan. Første gang var, da den forrige generation MX-5 vandt i 2005-2006. Den nye MX-5 er også den tredje Mazda i den nye SKYACTIV-generation, der har vundet titlen inden for de sidste fire år. De øvrige var Mazda CX-5 (2012-2013) og Mazda2 (2014-20015).

Funktioner og udstyr Oplev det, der gør denne bil speciel

Farver Se Mazda MX-5 i alle farver og fra alle vinkler

Galleri Udforsk de små detaljer fra alle perspektiver

De viste modeller er muligvis ikke specificeret til det danske marked. Skærmvisningen af farverne og visse udvendige og/eller indvendige detaljer kan afvige fra den faktiske model. Brændstofforbrugstallene er udarbejdet på baggrund af officielle EU-regulerede laboratorietests. Tallene er kun beregnet til sammenligning og kan afvige fra det faktiske brændstofforbrug.