hero_aarets biler

Vind en valgfri Mazda i sommerferien

Test din køreglæde til åbent hus den 22.-23. april og vind en valgfri Mazda i sommerferien.

 

Hestekræfter eller komfort, adrenalin eller afslapning. Prøvekør en af vores nye modeller til åbent hus i weekenden den 22.-23. april fra kl. 11-16,  så deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde en valgfri Mazda i sommerferien.*

Mazda2. En stor lille bil


Mazda2 forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort. Den kan blandt andet leveres med 7” touchscreen og infotainment-system, navigation, Bluetooth og lædersæder. Du kan også få den med det sidste nye inden for aktiv sikkerhed som LED-forlygter, autobrems og blindvinkelalarm. De banebrydendeSKYACTIV-teknologier,der kombinerer ekstraordinær motorstyrke med lavt brændstofforbrug og stor køreglæde,er altid standard.

Gå til Mazda2 showroom for at læse mere om Mazda2

Mazda3. Langt på literen - langt sjovere


Større, stærkere, hurtigere, lettere. Mazda3 er på alle måder en bil, der bryder konventioner. Ikke mindst takket være Mazdas banebrydende SKYACTIV-teknologier, der indebærer nye kraftfulde motorer, nye gearkasser og nyt karrosseri. Resultatet er en bil, der kombinerer ekstraordinær motorkraft med lavt brændstofforbrug og mindre emissioner.

Gå til Mazda3 showroom for at læse mere om Mazda3

Mazda6. Plads til det hele - undtagen kompromisser


Designprisvinderen Mazda6 er blevet opgraderet. Interiøret er løftet til et nyt niveau, og nu kan den leveres med endnu fl ere aktive sikkerhedssystemer og firehjulstræk, som får dig og din familie trygt frem, uanset vej,vind og vejr. Mazda6 er på alle måder garanti for kompromisløs sikkerhed og køreglæde, og så er det hele tilmedpakket ind i et dynamisk og sportsligt design.

Gå til Mazda6 showroom for at læse mere om Mazda6

Mazda CX-3. En sportslig crossover


Mazda CX-3 er en crossover, der skiller sig ud på alle områder. Her er det ydre lige så smukt som det indre.Tag et nærmere kig og nyd det skarpe formsprog, de innovative teknologier og det generøse udstyr med blandt andet en række aktive sikkerhedssystemer. SKYACTIV-teknikken kombinerer suveræne køreegenskaber med lavt brændstofforbrug. Mazda CX-3 fås også med automatgear og firehjulstræk for et endnu større smil bag rattet

Gå til Mazda CX-3 showroom for at læse mere om Mazda CX-3

Mazda CX-5. Det bedste fra alle verdener


Mazda CX-5 er en SUV, der virkelig krydser grænser. Råstærk, når du behøver det. Smidig som en sportsvogn.Og med brændstoføkonomi som en langt mindre bil; for at være præcis helt op til 21,7 km/l ved blandet kørsel. Forklaringen finder du i Mazdas banebrydende SKYACTIV-teknologi – køreglæden må du selv opleve.

Gå til Mazda CX-5 showroom for at læse mere om Mazda CX-5

Mazda MX-5. En legende er født. Igen!


”IT JUST FEELS RIGHT”. Sådan var reaktionen, da den første Mazda MX-5 blev præsenteret i 1989. Siden har MX-5 opnået ikonstatus som den mest solgte roadster nogensinde. Snart 1 million eksemplarer er det blevet til på verdensplan. Den fjerde og helt nye generation MX-5 er endnu mere sportslig, raffineret og en hel del lettere end sin forgænger. Faktisk har den smidt hele 100 kg. Men følelsen, når du sidder bag rattet er den samme som altid: Helt rigtig!

Gå til Mazda MX-5 showroom for at læse mere om Mazda MX-5

*Konkurrencebetingelser

 

Præmien:

Vinderen vinder en valgfri Mazda fra det aktuelle modelprogram i juli måned 2017. Udstyr- og motorvariant samt farve bestemmes af Mazda Motor Danmark. Bilen leveres med fuld tank. 


Deltagelse i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at prøvekøre en Mazda til åbent hus den 22.-23. april i tidsrummet kl. 11-16. 

 

Besked til vinderen: 

Vinderen kontaktes direkte. Hvis vinderen ikke har henvendt sig inden for 48 timer, forbeholder Mazda Motor Danmark sig ret til at trække en anden vinder. Afhentning af præmien aftales indbyrdes mellem vinder og Mazda Motor Danmark.


Brug af oplysninger:

Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen vil ikke blive afgivet til 3.-part og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.

Vil du vide mere?