KODO-design

KODO – Soul of Motion

 

Det nye designsprog "KODO - Soul of Motion" henter sin inspiration fra naturens bevægelser og signalerer samme kraft og dynamik, som man oplever bag rattet. I vores stræben efter at udtrykke bevægelse med vores design har vi fokuseret på den styrke og spænding, der kommer til udtryk i naturens bevægelser . Den nye generation Mazda er designet ud fra KODO designsproget, og indtil videre er det blevet en realitet i Mazda6, CX-5 og Mazda3.

Ønsker du at vide mere?

Helt ny Mazda3. Inspirer med bevægelse

Kom tættere på den helt nye Mazda3


Du bliver begejstret over den helt nye Mazda3. Ikke kun på grund af udseendet, men på grund af den køreglæde, den giver dig. Med de banebrydende SKYACTIV teknologier leverer Mazda3 en fantastisk ydeevne med den slags effektivitet, du ville forvente af en meget mindre bil. Det slående KODO-design vil bevæge dig, selv når den står stille. Oplev den helt nye Mazda3.

KODO-designets oprindelse. Bevægelse fra naturens levende former.

Se mere om Mazdas design

bil

TAKERI-konceptbilen

bil

TAKERI-konceptbilen

Den helt nye Mazda6 bygger på  vores konceptbiler SHINARI og TAKERI, som var de første med vores KODO-designtema, og symboliserer kraft, smidighed og dynamik. Vores seneste designinspiration kommer fra naturens levende, atletiske former: Vores biler indfanger bevægelser og udtrykker styrke, fart og spænding helt ned til mindste detalje.

I øjnefaldende design. Dynamiskeformer, der fremhæver kraften og smidigheden.

kodo

TAKERI-konceptbilen

Fire nye karrosserifarver – Soul Red Metallic, Blue Reflex Mica, Meteor Grey Mica og Jet Black Mica – giver en større kontrast og et design, der går dybere end blot overfladen.

Sofistikeret, harmonisk indvendigt design. Smukke former møder intuitiv funktion.

Oplev en rummelig, komfortabel kabine fyldt med enestående funktionalitet

En helt ny, raffineret kabine i den helt nye Mazda6 omfatter lige så mange spændende detaljer indvendigt, som der er udvendigt, og giver et rent, sammenhængende look. 

Link til bilsektion