MZD Connect

MZD Connect

Samhørighed mellem bil og fører.

 

Den oplevelse at køre en Mazda minder om forholdet mellem en hest og rytteren: jo mere samhørighed, der er mellem dem, jo mere kan de nyde turen. Denne samhørighed opnås ved at give føreren mulighed for at udføre opgaven uden at blive distraheret, fx ved at justere bilens kommunikations- og navigationsindstillinger og samtidig fokusere på en spændende oplevelse på en landevej. Det holder dig på bølgelængde med den moderne verdens krav og samtidig sikkert forbundet med vejen.

 

Hos Mazda mener vi, at teknologi skal forbedre køreoplevelsen, ikke distrahere dig fra den.

Bliv i zonen.

Et luksuriøst, nyt interiør

Føreren er i fokus

Al den information, du har brug for, med et enkelt blik

Da vi selv er meget glade for at køre, ved vi, hvor vigtigt det er at være i omgivelser, hvor al betjening imødekommer føreren. Men vi er lige så opmærksomme på passagerernes behov. Derfor er den nye Mazda3's kabine opdelt i to zoner. Den ene er skræddersyet til føreren og giver en sikker, behagelig og stressfri køreoplevelse. Den anden giver passagererne en følelse af frihed og sikkerhed i en åben, rummelig og afslappet atmosfære.

Forbliv sikker.

HUD-displayet og ny instrumentgruppe

Nøglen til at have styr på en vanskelig situation er straks at have alle nødvendige oplysninger. Mazdas nye aktive kørselsdisplay viser føreren information i realtid, såsom hastighed, navigationsvejledning og status for i-ACTIVSENSE aktive sikkerhedssystemer, inklusive advarsler. Dette system viser information på et klart panel, der er monteret på instrumentpanelet lige i førerens synsfelt for at mindske øjenbevægelser og forstyrrelser.

Videogalleri. Se den globale lanceringsfilm for den helt nye Mazda3.

Forbliv forbundet.

7-tommers skærm

Ergonomisk placerede betjeningsknapper

Stil og substans i ét

Oplysninger om navigation, kommunikation og underholdning vises på det nye 7-tommers display, som styres enten med touchscreen, stemmekontrol eller HMI Commander (human-machine interface). Den sidder på instrumentpanelet over midterkontrolpanelet (i stedet for i det) og har en synsvinkel på 16°. Det gør den mindre distraherende og lettere at se og bruge - og giver samhørighed mellem dig, dine passagerer og vejen, dine omgivelser og verden omkring dig.

Hav situationen under kontrol.

Den berøringsfølsomme HMI Commander

De mest effektive kontroller er dem, der føles instinktivt. På den nye Mazda3 er HMI Commander placeret på midterkonsollen, som forbedrer "blind" betjening af funktionerne til information og underholdning. Den er placeret, så føreren kan gribe fat i knappen med en naturlig, ubesværet bevægelse. Den er designet, så den kan nås behageligt og bekvemt med mindst mulig distraktion. Intelligente stemmekommandoer betyder også, at det nu er lettere og sikrere end nogensinde at skifte radiostationer, zoome ind på kortet eller søge efter kontakter i telefonen.

Hold dig ajour.

7-tommers skærm

At være forbundet betyder at være fleksibel nok til at kunne tilpasse sig enhver given situation. Mazdas nye tilslutningssystem MZD Connect virker næste som din smartphone - det kan opdateres til at give plads til nye faciliteter og funktioner, efterhånden som de bliver tilgængelige. Det betyder, at bilens system aldrig er forældet og altid på bølgelængde med dig og vejen.