om os hero

Vi går vores egen vej. Hele vejen.

 

Man siger, at plejer er død. Spørger du os, har han aldrig eksisteret. Hos Mazda har vi altid gjort
tingene anderledes og altid udfordret vanetænkningen. Lige fra historien om Wankel-motoren til verdens mest solgte roadster; sportsvognen MX-5. Vores nyeste skud på stammen er vores SKYACTIV-teknologier, hvor effektivitet og køreglæde er forenet på bedste vis.

  • Historien om Mazda

   Historien om Mazda


   Vi har altid udfordret vanetænkningen igennem vores historie. Vi er lykkedes med wankelmotoren og tilmed vundet vundet Le Mans med denne motor. MX-5 blev introduceret i en tid, hvor man sagde, at markedet for sportsvogne var ikke-eksisterende - i dag er den verdens mest solgte roadster med tæt på 1 million solgte enheder.  

    

   Læs mere

   Historien om Mazda

  • Mazda histoier

   Mazda historier


   Vores historie har formet os og gjort os til det vi er i dag. Vi har samlet nogle af de bedste historier bag vores biler.

    

   Se mere

   Mazda historier

  • SKYACTIV TECHNOLOGY

   SKYACTIV TECHNOLOGY


   Vi satte spørgsmålstegn ved alle tekniske konventioner, da vi skabte vores innovative SKYACTIV TECHNOLOGY. Alle aspekter blev vendt og drejet, fra genudvikling af forbrændingsmotorens, gearkassens og chassisets komponenter for at skabe en perfekt balance med aerodynamik og design.

    

   Læs mere

   SKYACTIV TECHNOLOGY

  • KODO-design

   KODO-design


   Godt design skal bevæge dig. Både bogstaveligt og billedligt talt. For at skabe nye og dynamiske former har vores designere og teknikere studeret udviklingen i naturens bevægelser for at nå frem til det spændende design KODO – Soul of Motion, som kombinerer elegance med dynamiske former.

    

   Læs mere

   KODO-design

  • Apps og downloads

   Apps og downloads


   Mazdas smartphone-apps og multimedie-tilbud rummer alt fra basisfunktioner til  underholdning. Uanset om du allerede kører i en Mazda eller overvejer at eje en, vil du få glæde af vores apps, baggrundsbilleder, pauseskærme og ringetoner.

    

   Download apps

   Pauseskærme, ringetoner og baggrundsbilleder

   Apps og downloads