CX-5

Et interiør i ren luksus

 

Mazda CX-5 er både indvendigt og udvendigt vores mest sofistikerede familie-SUV i mellemklassen. Kabinen sætter mennesket i centrum med en følelse af rummelighed, luksus og komfort samt et raffineret KODO-design. Som noget nyt kan man vælge en eksklusiv Luxury Pack, der blandt omfatter smukke træpaneler, sæder i nappa-læder, et rammeløst bakspejl og sort loftsbeklædning.* Køreglæden understreges yderligere med MZD Connect, vores innovative infotainmentsystem.

 

De sanselige former understreges af vores nyeste Soul Red Crystal-farve, frembragt med Mazda’s Takumi Nuri-lakeringsteknologi. KODO-designet er smukt og energisk og understreger den målrettede personlighed, som altid passer ind - på vej til operaen eller på en ujævn bjergvej. Du vælger eventyret. Hver eneste oplevelse vil være noget særligt.

 

* Fås som ekstraudstyr til CX-5 Optimum

  • Bygget med dig som midtpunkt for bedre og mere sikker kørsel

   Bygget med dig som midtpunkt for bedre og mere sikker kørsel

   Hos Mazda starter vi altid med dig som udgangspunkt for at sikre den mest naturlige placering af sæde, pedaler, betjeningsgreb og rat. Når komforten er i top, styrkes Jinba Ittai-køreglæden. Passagererne vil holde lige så meget af køreegenskaberne, som du gør. Med forbedret aerodynamik og isolering, som holder støjen ude, kan venner og familie nyde den samme komfort på bagsædet, som du har bag rattet.

   Bygget med dig som midtpunkt for bedre og mere sikker kørsel

  • Længe leve skønheden med Soul Red Crystal

   Længe leve skønheden med Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal fremhæver de smukke former i Mazda CX-5's KODO-design. Som en videreudvikling af vores originale røde farve Soul Red giver Soul Red Crystal karrosseriet endnu mere liv, dybde og glød i mødet mellem lys og skygge. Alt sammen i kraft af den tre-lags lakering med vores Takumi Nuri-teknologi.

   Længe leve skønheden med Soul Red Crystal

  • Luksuriøst interiør

   Luksuriøst interiør

   Du behøver blot kaste et hurtigt blik på interiøret i en Mazda CX-5 for at få en fornemmelse af den håndværksmæssige kvalitet, der præger denne bil. Førsteklasses materialer såsom træpaneler og sæder i nappa-læder sikrer en stilfuld komfort.

   Luksuriøst interiør

  • Sportslige aluminiumsfælge

   Sportslige aluminiumsfælge

   Det nye KODO-design og de velproportionerede 19'' tommer aluminiumsfælge fremhæves af den mørke kontrast til den farvestrålende lak.*

   *Fås CX-5 Optimum med Luxury Pack

   Sportslige aluminiumsfælge

  • MZD Connect

   MZD Connect

   MZD Connect gør det nemt at holde forbindelsen til verden og nyde turen på samme tid. I en Mazda CX-5 føler du dig endnu mere i forbindelse med din omverden.

   Brug den lettilgængelige 7" berøringsfølsomme farveskærm, stemmestyring eller den intuitive Multimedia Commander-drejeknap til at navigere og kommunikere. Tilslut din telefon, læs tekstbeskeder, eller find din yndlingsmusik på DAB- eller internetradiostationer.

   MZD Connect

  Kodo-designfilosofi Kunst i bevægelse

  Vi tror på det japanske princip om, at mindre er mere, så da vi udviklede Mazda CX-5 var målet at fremstille en simpel, men elegant form. Med vores til dato mest sofistikerede design udtrykker det både muskuløse og forfinede karrosseri en ren og sammenhængende bevægelse, som løber hele vejen fra front til bag og understreger indtrykket af fart. Resultatet er en bil der kombinerer en SUV's funktionalitet og robusthed med noget, som vi opfatter som et stykke levende kunst. Oplev mere

  *Vores biler er godkendt efter den nye typegodkendelsesprocedure, WLTP; (EU) 2017/1151; Regulation (EC) 715/2007).

  For at give sammenlignelighed er de angivne NEDC-værdier fastlagt efter reglerne for implementering af ovenstående, (EU) 2017/1153.