CX-5

Mærk den stærke forbindelse med bilen og vejen

 

Vores sikkerhedsfilosofi er baseret på, at vi forstår, respekterer og stoler på føreren, så vores designere og ingeniører arbejder sammen for at skabe de perfekte omgivelser for føreren og fremragende køreegenskaber, så du hele tiden har mest mulig kontrol. Vi har forbedret karrosseriet og videreudviklet affjedringen med vores nyeste Skyactiv Technology. Resultatet er en kørsel, der er mere behagelig end nogensinde. Vi har også opdateret Mazdas unikke G-Vectoring Control. Køreegenskaberne giver tryghed og forudsigelighed, så du får den ultimative følelse af kontrol og den særlige Jinba Ittai-samhørighed med bilen. 

 

Mazda CX-5 indeholder vores nyeste og mest avancerede i-ACTIVSENSE-sikkerhedsteknologier, herunder et head-up-display*, som viser vigtige oplysninger i forruden. Smart City Brake Support med skiltegenkendelse**, Mazda Radar Cruise Control (MRCC)*, Full LED-forlygter med aktiv justering* og mange andre sikkerhedsfremmende nyskabelser gør kørsel i al slags vejr mere sikker og sikrer en mere behagelig tur for hele familien. 

 

* Fås til Optimum-modellen

** Fås til Vision-modeller med navigation som ekstraudstyr 

  • G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control

   Skyactiv-Vehicle Dynamics gør det muligt for Mazda CX-5 at arbejde harmonisk sammen med dig for at sikre dig endnu større køreglæde. G-Vectoring Control Plus er en af de ingeniørmæssige løsninger, som sætter mennesket i centrum. Når du styrer, justeres motorens moment for at optimere belastningen af hvert enkelt hjul. Eftersom en SUV's tyngdepunkt ligger højere, kan man nemt mærke fordelene. Styringen er præcis, køreegenskaberne er forbedrede, og passagererne kan glæde sig over en mere jævn og komfortabel kørsel.

   G-Vectoring Control

  • i-ACTIV-firehjulstræk

   i-ACTIV-firehjulstræk

   Mazdas i-ACTIV-firehjulstræk giver dig bedre kontrol, når du accelerer, drejer, bremser og kører på glatte veje. Det leverer præcist det nødvendige moment til baghjulene, så vejgrebet forbedres, og du oplever en stabil, sikker kørsel. Med sine 27 sensorer griber i-ACTIV-firehjulstrækket kun ind, når der er behov for det, og motorkraften justeres 200 gange i sekundet for at gøre kørslen endnu mere sikker.

   i-ACTIV-firehjulstræk

  • SKYACTIV-KARROSSERI og SKYACTIV-UNDERVOGN

   SKYACTIV-KARROSSERI og SKYACTIV-UNDERVOGN

   Lettere biler giver mere fornøjelig og økonomisk kørsel. Mazda CX-5's Skyactiv-karrosseri er et af de sikreste og letteste i sin klasse. Forbedringer af bilens affjedring, isolering og Skyactiv-Undervogn bidrager til en mere støjsvag, raffineret og komfortabel oplevelse.

   SKYACTIV-KARROSSERI og SKYACTIV-UNDERVOGN

  • Head-up-display i farver

   Head-up-display i farver*

   Få et hurtigt overblik over vigtige kørselsoplysninger. Vores innovative head-up-display er nemt at aflæse og fås også i en version, hvor informationerne vises direkte i forruden*. Head-up-displayet viser, udover de vigtigste informationer kørslen, også informationer fra navigationssystemet og i-ACTIVSENSE-sikkerhedsadvarsler, så du kan koncentrere dig om det, der sker på vejen.

    

   * Fås til CX-5 Optimum


   Head-up-display i farver*

  • SKYACTIV-motorer og -gearkasser

   SKYACTIV-motorer og -gearkasser

   Med Skyactiv Technology får du det bedste fra begge verdener: Fremragende præstationer og brændstofeffektivitet. Vores ingeniører har opfundet en banebrydende metode til at udvikle vores enestående Mazda-motorer. Hvert eneste element i bilen – lige fra karrosseri og undervogn til motor og gearkasse – er blevet gentænkt for at forbedre effektiviteten og maksimere dynamikken. Du skal blot læne dig tilbage og fokusere på den fornøjelse, det er at køre i bilen.


   SKYACTIV-motorer og -gearkasser

  • Full LED-forlygter med aktiv justering

   Full LED-forlygter med aktiv justering*

   Der er ikke noget behov for at skifte til nærlys, når der kommer en modkørende. Mazda CX-5's Full LED-forlygter blænder automatisk op og ned i segmenter og sikrer dermed et fremragende udsyn, selv på de mørkeste veje. På motorvejen rettes mere lys opad for at oplyse vejskilte og fange potentielle farer på et tidligere tidspunkt. 

    

   *Standard på CX-5 Optimum

   Full LED-forlygter med aktiv justering*

  • Skiltegenkendelse

   Skiltegenkendelse

   Skiltegenkendelse*

    

   Vores system til skiltegenkendelse* har et fremadrettet kamera, som registrerer skilte vedrørende hastighedsgrænser, og viser oplysningerne på head-up-displayet. Hvis du overskrider hastighedsgrænsen, kan du både vælge at få en visuel og akustisk advarsel.

    

   *Standard på CX-5 Optimum, ekstraudstyr til CX-5 Vision

   Skiltegenkendelse

  Hvad er G-Vectoring Control? Videnskaben bag intuitiv kørsel

  I overensstemmelse med ånden bag Jinba Ittai, hest og rytter som én, ønsker vi, at førerne skal føle sig som ét med vores biler, når de kører i dem. G-Vectoring Control er den teknologi, der gør det muligt at føre ambitionen ud i livet. Udforsk videnskaben bag den unikt intuitive kørsel.

  Konstrueret til at skabe ro En raffineret køreoplevelse

  Med et design, der sikrer alle ombordværendes behov, er den nye Mazda CX-5 en rolig og afslappende oplevelse. Føreren har større kontrol takket være G-Vectoring Control, som sikrer en raffineret, jævn kørsel. Sammen med reduktioner i vej-, dæk- og vindstøj, betyder det, at det aldrig har været lettere eller sjovere for både føreren og passagererne at nyde turen, uanset hvor den fører hen.

  *Vores biler er godkendt efter den nye typegodkendelsesprocedure, WLTP; (EU) 2017/1151; Regulation (EC) 715/2007).

  For at give sammenlignelighed er de angivne NEDC-værdier fastlagt efter reglerne for implementering af ovenstående, (EU) 2017/1153.