Mazda CX-3 2018

Skønhed i bevægelse med KODO-design

 

Med KODO-designets smukke proportioner fremstår karrosseriet både sportsligt og raffineret. Mazda CX-3 er den moderne crossover til aktive mennesker, som går efter dynamisk stil og flot design – især i den nye farve Soul Red Crystal

 

Fra kølergrillen og kromdetaljerne til 18'' aluminiumsfælgene og LED-baglygterne udtrykker Mazda CX-3 bevægelig energi og skønhed, allerede inden du sætter bilen i gang. I kraft af materialer af fineste kvalitet og solidt håndværk vil du opleve den store glæde ved hver eneste tur og følelsen af at være ét med din bil.

  • Næste generation KODO-design

   Næste generation KODO-design

   Mazda CX-3 2018 tiltrækker sig opmærksomhed overalt i kraft af sit udsøgte, raffinerede og moderne KODO-design. Den sportslige profil har masser af fængende detaljer, lige fra det markante kølergitters særlige udformning til de markante LED-baglygter*. Du bemærker straks  det slanke og profilerede karrosseri og de store 18'' aluminiumsfælge.*

    

   *Kun på CX-3 Optimum

   Næste generation KODO-design

  • Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal er en ny farve, der fremhæver de smukke former i KODO-designet af den nye Mazda CX-3 2018. Som en videreudvikling af vores originale røde farve Soul Red giver Soul Red Crystal karrosseriet endnu mere dybde og glød i mødet mellem lys og skygge.

   Soul Red Crystal

  • Det indvendige håndværk

   Det indvendige håndværk

   Bilens indvendige design skaber et roligt og indbydende rum, der stimulerer sanserne og fjerner distraktionerne, så du altid kan samle dig om at nyde kørslen. Alt samler sig omkring dig, alt stemmer overens i farver og materialer. Den flotte grå farvetone, som er anvendt til instrumentpanelet og dørpanelerne*, understreger den sofistikerede atmosfære. 

    

   *Kun i CX-3 Optimum med lædersæder

   Det indvendige håndværk

  • Lædersæder

   Lædersæder

   Lædersæderne* i sort eller hvid med elektrisk betjening i førersiden spiller perfekt sammen med den indvendige farvepalet. Den flotte grå farvetone på instrumentbrættet og dørpanelerne fremhæver udtrykket og følelsen af luksus og detaljer af højeste kvalitet.

    

   *Kun i CX-3 Optimum med lædersæder

   Lædersæder

  • Fleksibelt indre

   Fleksibelt indre

   Væk på weekendtur? Planer om stor indkøbstur? Dit livs ferie? Mazda CX-3 2018 er så alsidig, at den kan håndtere enhver udfordring og tilpasse sig din fleksible livsstil. Når du har brug for mere bagageplads, kan bagsædet lægges helt ned eller deles i forholdet 60/40, så du straks får den ekstra plads, du behøver. Nu skal du blot have pakket kufferten.

   Fleksibelt indre

  • 18'' aluminiumsfælge

   18'' aluminiumsfælge

   Stilen i KODO-designets karrosseri er fremhævet af de nyeste 18'' aluminiumsfælge. Egerne virker ikke kun længere, men hjulene ser større ud og fremhæver bilens bevægelse og design. De skinnende eger skaber en flot balance med bilens udvendige kromdetaljer. 

    

   *Kun på CX-3 Optimum

   18'' aluminiumsfælge

  • Kølergitter

   Kølergitter

   Mazda CX-3 2018 har et stærkere design. Det nydesignede kølergitter understreger karosseriets skarpe form og giver et mere modent og raffineret udtryk med større dybde.

   Kølergitter

  Den viste model er muligvis ikke specificeret til det lokale marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.

   

  Blandede værdier for CO2-emission*:
  141 g/km for 2.0 SKYACTIV-G, Benzin 121 HK, 6-trins manuel gearkasse, 2WD 

  140 g/km for 2.0 SKYACTIV-G, Benzin 121 HK, 6-trins automatgear, 2WD

  160 g/km for 2.0 SKYACTIV-G Benzin 150 HK, 6-trins manuel gearkasse, AWD 

  152 g/km for 2.0 SKYACTIV-G Benzin 150 HK, 5-trins automatgear, AWD 

  114 g/km for 1.8 SKYACTIV-D Diesel 115 HK, 6-trins manuel gearkasse, 2WD 

  126 g/km for 1.8 SKYACTIV-D Diesel 115 HK, 6-trins manuel gearkasse, AWD 

  137 g/km for 1.8 SKYACTIV-D Diesel 115 HK, 6-trins automatgear, AWD

  *Køretøjer er godkendt i overensstemmelse med den nye procedure for typegodkendelse i WLTP-forordningen (EU) 2017/1151; Forordning (EF) 715/2007).

  For at sikre overensstemmelse med de angivne værdier fastlægges NEDC-værdierne ud fra gennemførelsesforordningen (EU) 2017/1153.

  De angivne værdier for brændstofforbrug er hentet fra officielle, EU-regulerede testresultater, der er opnået gennem laboratorietest. Disse er kun beregnet til sammenligning og afspejler muligvis ikke resultaterne ved faktisk kørsel.