Mazda CX-3 2018

Mere intens køreglæde

 

Sæt dig bag rattet i din Mazda CX-3 2018 og oplev straks, hvordan vores engagement i at skabe køreglæde, gør hver eneste tur til en fornøjelse. Vi har skabt en kompakt SUV, der intensiverer din køreglæde og stærke følelse af Jinba Ittai - det stærke bånd mellem dig og din bil. 

 

Mazda CX-3 2018 har en kørekomfort og køreegenskaber, som vil begejstre enhver. Videreudviklingen af SKYACTIV-motorerne bidrager til oplevelsen af, at her sættes mennesket i centrum. Dertil kommer forbedrede præstationer og bedre brændstoføkonomi. 

  • SKYACTIV-motorer

   SKYACTIV-motorer

   Mazda CX-3 2018 er designet til at give dig motorkraft, præstationer og kontrol, som begejstrer. Den avancerede SKYACTIV-G 2.0-benzinmotor med revideret design af stempler og indsprøjtningssystem, giver større ydeevne ved alle hastigheder samt bedre udnyttelse af brændstoffet. SKYACTIV-D 1.8-dieselmotoren leverer ekstra drejningsmoment og fremragende brændstoføkonomi, også når bilen er tungt lastet.

   SKYACTIV-motorer

  • Kørekomfort

   Kørekomfort

   Lige fra allerførste tur bemærker du, hvordan Mazda CX-3 2018 håndterer forskellige vejoverflader, og hvor behageligt kørslen hele tiden føles for dig og dine passagerer. Karrosseriets dynamik er blevet videreudviklet ved at ændre på affjedringen og styresystemet og indføre en ny type dæk. Du oplever ikke bare, at bilen er lettere at køre og bevæger sig præcist, som du ønsker det, men kørslen føles også ekstremt komfortabel for alle i bilen, ikke bare på forsæderne. Nyd en rolig og afslappet tur.

   Kørekomfort

  • Adaptive Full LED-forlygter

   Adaptive Full LED-forlygter

   De intelligente Full LED-forlygter på CX-3 Optimum giver dig en endnu bedre køreoplevelse. De blænder automatisk ned, når du nærmer dig andre trafikanter eller en bil foran dig, og forbedrer sigtbarheden, så kørsel om natten bliver både mere sikker og mindre trættende. Lygterne er inddelt i segmenter, der kan blændes op og ned separat, således at man undgår at blænde andre trafikanter.

   Adaptive Full LED-forlygter

  • Ro i kabinen

   Komfort i kabinen

   Den nye Mazda CX-3 fra 2018 tilbyder et behageligt interiør og har so noget nyt fået en elektrisk,  med Auto-hold-funktion. Den øgede ro i kabinen gør det lettere at nyde både samtalen og kørslen, mens midterarmlænet både foran og bagi* sørger for, at du altid har et sted at stille din kop eller lægge dine ting. 

   *Kun Vision og Optimum

   Komfort i kabinen

  • Mazda Radar Cruise Control (MRCC)

   Mazda Radar Cruise Control (MRCC) med Stop&Go

   Lange ture er lige så komfortable som korte med Mazda Radar Cruise Control (MRCC)*, Frontsensorerne måler konstant afstanden mellem dig og den forankørende og sørger for, at du holder en sikker afstand. Det gælder ved alle hastigheder, uanset om du kører i tæt trafik eller på motorvejen. Når bilen foran dig standser, standser din bil også – helt af sig selv**.

   * Kun CX-3 Optimum

   ** Kun CX-3 Optimum med automatgear

   Mazda Radar Cruise Control (MRCC) med Stop&Go

  • Behagelig køreoplevelse

   Behagelig køreoplevelse

   Frontparkeringssensorerne* gør det lettere at parkere, især når pladsen er trang. Når du kører på ujævne veje, absorberer de blødere 18''-dæk* på Mazda CX-3 2018-modellen vejens ujævnheder bedre og gør turen mere behagelig for alle passagerer. 

   * Kun CX-3 Optimum

   Behagelig køreoplevelse

  • G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control

   Du kan styre Mazda CX-3 2018 uden besvær og med største præcision i kraft af vores forbedringer af styresystemet og G-Vectoring Control. Den primære del af SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS-teknologiserien er G-Vectoring Control, som intelligent justerer motorens drejningsmoment i forhold til førerens betjening af rattet og afbalancerer belastningen af de enkelte hjul. Hvad er resultatet? En mærkbar forbedring af styre- og køreegenskaberne.

   G-Vectoring Control

  • Firehjulstræk (AWD)

   Firehjulstræk (AWD)

   Når vejen og vejret udfordrer dig, har du brug for total komfort og kontrol. Næste generation af det højeffektive i-ACTIV AWD-system giver køreglæde ny betydning og leverer en ægte Jinba Ittai-oplevelse, hvor høj ydelse går hånd i hånd med god brændstoføkonomi. Når du kører, registrerer 27 sensorer forholdene omkring dig 200 gange i sekundet og fordeler motoreffekten ud fra din kørsel til hjulene med bedst vejgreb, så du kan bevare både dynamikken og sikkerheden under din kørsel.

   Firehjulstræk (AWD)

  Den viste model er muligvis ikke specificeret til det lokale marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.

   

  Blandede værdier for CO2-emission*:
  141 g/km for 2.0 SKYACTIV-G, Benzin 121 HK, 6-trins manuel gearkasse, 2WD 

  140 g/km for 2.0 SKYACTIV-G, Benzin 121 HK, 6-trins automatgear, 2WD

  160 g/km for 2.0 SKYACTIV-G Benzin 150 HK, 6-trins manuel gearkasse, AWD 

  152 g/km for 2.0 SKYACTIV-G Benzin 150 HK, 5-trins automatgear, AWD 

  114 g/km for 1.8 SKYACTIV-D Diesel 115 HK, 6-trins manuel gearkasse, 2WD 

  126 g/km for 1.8 SKYACTIV-D Diesel 115 HK, 6-trins manuel gearkasse, AWD 

  137 g/km for 1.8 SKYACTIV-D Diesel 115 HK, 6-trins automatgear, AWD

  *Køretøjer er godkendt i overensstemmelse med den nye procedure for typegodkendelse i WLTP-forordningen (EU) 2017/1151; Forordning (EF) 715/2007).

  For at sikre overensstemmelse med de angivne værdier fastlægges NEDC-værdierne ud fra gennemførelsesforordningen (EU) 2017/1153.

  De angivne værdier for brændstofforbrug er hentet fra officielle, EU-regulerede testresultater, der er opnået gennem laboratorietest. Disse er kun beregnet til sammenligning og afspejler muligvis ikke resultaterne ved faktisk kørsel.