CX-5

Designet til at imponere - bygget til at præstere

 

Oplev, hvordan den nye Mazda CX-5 føjer nye dimensioner til køreglæden. Med et helt nyt design både indvendigt og udvendigt er vores nyeste SUV komfortabel og fornøjelig både for fører og passagerer. Med et design, der er en hyldest til glæden ved at køre, giver Mazda CX-5 alle om bord en stærk følelse af Jinba Ittai, den stærke følelse af at være ét med bilen.

 

Med evolutionen af vores KODO Design og enestående håndværksmæssig kvalitet er det smukke eksteriør opsigtsvækkende i vores nye speciallakering Soul Red Crystal, mens den rummelige kabine, som sætter mennesket i centrum, giver komfort for både dig og dine passagerer. Perfekt til lange, underholdende udflugter med familie og venner. Med avanceret

i-ACTIVSENSE-sikkerhedsteknologi kan I alle læne jer tilbage og nyde turen. Del fornøjelsen ved ultimativ køreglæde. 

 

 

Ny speciallakering, Soul Red Crystal

Nyt head-up-display med genkendelse af vejskilte

Nyt interiør, der fokuserer på førerens behov

Forbedret styrerespons og køreegenskaber med G Vectoring Control

Mulighed for i-ACTIV firehjulstræk

Tophastighed: op til 206 km/t

Acceleration: fra 0-100 km/t på ned til 9,4 sekunder

Brændstofforbrug: Op til 20 km/l ved blandet kørsel

CO2-emissioner: ned til 132 g/km

Innovation Her er det, der gør den nye Mazda CX-5 så unik

Design

Hos Mazda arbejder ingeniører og designere harmonisk sammen for at opnå en kørsel, der begejstrer, og skabe et stærkt bånd mellem bil og fører. Som et resultat af KODO-designet er den nye Mazda CX-5 fuld af energi og bevægelse, og den har bedre aerodynamik samt forbedret ydelse og køreegenskaber. Soul Red Crystal er en ny stærk farve med en dybde og finish, der er så smuk som noget, der kan skabes af en dygtig håndværker. Som en understregning af bilens KODO-design er denne nye lak ekstremt farvestrålende og fuld af energi.

Ydeevne

SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS betyder, at den nye Mazda CX-5 fungerer i perfekt harmoni med dig og giver endnu større køreglæde. Vores innovative G‑Vectoring Control-system gør styringen og køreegenskaberne mere præcise og raffinerede. Systemet justerer motorens moment for at optimere belastningen på hvert enkelt hjul. Eftersom en SUV's tyngdepunkt ligger højere, kan man nemt mærke fordelene. Styringen er præcis, køreegenskaberne er forbedret, og passagererne kan glæde sig over en mere jævn og komfortabel kørsel.

i-ACTIV AWD

En anden måde vi sætter føreren i forbindelse med bilen, er gennem vores intelligente i-ACTIV AWD-sikkerhedsteknologier. 27 sensorer beregner over 200 justeringer hvert sekund for at hjælpe føreren til at genkende potentielle farer, undgå kollisioner, når det er muligt, og reducere eventuelt uundgåelige ulykkers alvorlighed.

Avanceret Sikkerhedsteknologi

Mazdas måde at styrke sikkerheden på omfatter mere end blot beskyttelse i verdensklasse for dig og dine passagerer. Vores avancerede i-ACTIVSENSE-sikkerhedsteknologier belønner dig med yderligere Jinba Ittai-køreglæde. Mens du nyder kørereturen, giver kameraer og sensorer dig endnu mere tillid, fordi de registrerer risici tidligt og minimerer muligheden for ulykker. Den helt nye Mazda CX-5 har vores seneste radarstyrede fartpilotgenkendelse af vejskilte, som viser hastighedsgrænser og andre trafikskilte direkte på forruden, så du er endnu mere velunderrettet og sikker.

Farver Se de forskellige farver fra alle vinkler

Galleri Oplev de fine detaljer fra alle vinkler

car
car

upquote Uanset hvordan vejen er, har du altid styr på situationen med Mazdas i-ACTIV firehjulstræk downquote

Kodo Design

Se, hvordan Mazda skaber biler, der udtrykker de levende formers dynamiske skønhed

Få mere at vide

Sikkerhed

Vores avancerede i-ACTIVSENSE teknologi skaber større sikkerhed på vejen, så du kan læne dig tilbage og nyde køreturen

Få mere at vide

*Vores biler er godkendt efter den nye typegodkendelsesprocedure, WLTP; (EU) 2017/1151; Regulation (EC) 715/2007).

For at give sammenlignelighed er de angivne NEDC-værdier fastlagt efter reglerne for implementering af ovenstående, (EU) 2017/1153.