CX-5

Førsteklasses design og flot håndværk

 

Den nye Mazda CX-5 med KODO-design udstråler skønhed og energi. Overalt på bilen skaber designet et spændende look, der antyder fart og bevægelse. For at understrege bilens kurver har Mazda udviklet farven Soul Red Crystal med den unikke Takumi Nuri-lakeringsteknologi, der skaber en så rig og stærk farve, at man skal se den for at tro det.

 

Kabinen med den høje kvalitet og mennesket i centrum giver alle, der sætter sig i den, en følelse af åbenhed, integrering og udsøgt komfort. Med førerens behov som udgangspunkt skaber de ergonomiske betjeningsgreb og det nye rat samt det rummelige interiør et miljø, hvor du kan nyde stor komfort og følelsen af at have total kontrol. Passagererne slapper med det samme af i de dybe, opvarmede bagsæder*, som på længere køreture kan lænes tilbage. Alle kan nyde det nye Bose®-audiosystem med 10 højttalere* og vores avancerede MZD Connect-infotainmentsystem.

 

*kun i CX-5 Optimum

  • Bygget med dig som midtpunkt

   Bygget med dig som midtpunkt

   Hos Mazda starter vi altid med dig som udgangspunkt for at sikre den mest naturlige placering af sæde, pedaler, betjeningsgreb og rat. Når komforten er i top, styrkes Jinba Ittai-køreglæden. 

    

   Passagererne vil holde lige så meget af køreegenskaberne som dig selv. Med forbedret aerodynamik og isolering, som holder støjen ude, kan venner og familie nyde den samme komfort på bagsædet, som du har bag rattet.

   Bygget med dig som midtpunkt

  • Fremhæv skønheden med Soul Red Crystal

   Fremhæv skønheden med Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal er en ny farve, der fremhæver de smukke former, der præger KODO-designet af den nye Mazda CX-5. Som en videreudvikling af vores originale røde farve Soul Red giver Soul Red Crystal karrosseriet endnu mere livlighed, dybde og glød via mødet mellem lys og skygge, som opnås takket være tre lag med vores Takumi Nuri-teknologi.

   Fremhæv skønheden med Soul Red Crystal

  • Opvarmede bagsæder, der kan lænes tilbage

   Opvarmede bagsæder, der kan lænes tilbage

   Passagerer på bagsæderne behøver ikke at misunde dem, der sidder på forsæderne. De nye sæder er fuldstændigt redesignede og dybere, så man opnår endnu større komfort. På lange ture kan man læne sæderne tilbage og slappe af.  (Opvarmede bagsæder er standard i CX-5 Optimum)

   Opvarmede bagsæder, der kan lænes tilbage

  • Flotte aluminiumsfælge

   Flotte aluminiumsfælge

   Med sin lave, elegante og velproportionerede form har den nye Mazda CX-5 et sporty, sofistikeret look, som understreges af de flotte 19'' aluminiumsfælge*. Gennemse hele listen over letmetalfælge til Mazda CX-5.

    

   *19" aluminiumsfælge er standard på CX-5 Optimum


   Flotte aluminiumsfælge

  • MZD Connect

   MZD Connect

   MZD Connect gør det nemt at holde forbindelsen til omverden og nyde turen på samme tid, hvilket styrker den særlige Jinba Ittai-fornemmelse af at være ét med den nye Mazda CX-5.

    

   Brug den lettilgængelige touch schreen, stemmestyring eller den intuitive Multimedia Commander-drejeknap til at navigere og kommunikere. Tilslut din telefon for at bevare forbindelsen eller find din yndlingsmusik på DAB- eller internetradiostationer.

   MZD Connect

  Kodo-designfilosofi Kunst i bevægelse

  Vi tror på det japanske princip, som siger, at mindre er bedre, så målet for den helt nye CX-5 var at producere en simpel, men elegant form. Designet udtrykker fart og styrke gennem det muskuløse karrosseri, som med sine svungne former udtrykker bevægelse fra fronten mod bagenden. Resultatet er en bil, der kombinerer en SUV's funktionalitet og robusthed med noget, som, vi mener, er et levende kunstværk. Få mere at vide

  *Vores biler er godkendt efter den nye typegodkendelsesprocedure, WLTP; (EU) 2017/1151; Regulation (EC) 715/2007).

  For at give sammenlignelighed er de angivne NEDC-værdier fastlagt efter reglerne for implementering af ovenstående, (EU) 2017/1153.