CX-5

Avanceret teknologi, som styrker køreglæden

 

Prøv den nye Mazda CX-5, og oplev en reaktionsvillighed, der er sjælden for en SUV. Denne SUV er designet og bygget med vores avancerede SKYACTIV-teknologi, så den har en enestående brændstoføkonomi samt lave CO2-emissioner ned til 132g/km. Vi har introduceret en højere kørselskomfort og bedre køreegenskaber med en forbedret undervogn og G-Vectoring Control.

 

Ved at overvåge styreudslag, hastighed og speederposition kan G Vectoring Control reagere i løbet af millisekunder for at forbedre bilens reaktioner og styreegenskaber og skabe en tættere forbindelse mellem bil og fører. Med sine 27 sensorer griber i-ACTIV firehjulstrækket kun ind, når der er behov for det, og justerer motorkraften 200 gange i sekundet for at give ideelt vejgreb. Alt dette medvirker til en styrket følelse af kontrol og tillid bag rattet.

 

Med evolutionen af vores avancerede i-ACTIVSENSE sikkerhedsteknologier kan den nye Mazda CX-5 levere fornøjelig kørsel med større tillid i alle omgivelser. De indbyggede kameraer og sensorer identificerer potentielle farer på et tidligt tidspunkt for at minimere risici og holder dig underrettet via head-up-displayet, som viser vigtige oplysninger på forruden. Smart City Brake Support med genkendelse af vejskilte, Mazda radarstyret fartpilot, LED-forlygter med aktiv justering og mange andre sikkerhedsmæssige nyskabelser gør kørsel i alle slags vejr til en fornøjelse og beskytter dig og din familie.

  • G Vectoring Control

   G Vectoring Control

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS gør det muligt for den nye Mazda CX-5 at samarbejde harmonisk med dig og give endnu større køreglæde. G Vectoring Control er en af de ingeniørmæssige løsninger, som sætter mennesket i centrum. Når du styrer, justeres motorens moment for at optimere belastningen af hvert enkelt hjul. Eftersom en SUV's tyngdepunkt ligger højere, kan man nemt mærke fordelene. Styringen er præcis, køreegenskaberne er forbedret, og passagererne kan glæde sig over en mere komfortabel kørsel.

   G Vectoring Control

  • i-ACTIV firehjulstræk

   i-ACTIV firehjulstræk

   Mazdas i-ACTIV AWD-system giver dig bedre kontrol, når du accelerer, drejer, bremser og kører på glatte veje. Der sendes lige netop det nødvendige moment til baghjulene, så vejgrebet forbedres, og man oplever en stabil, sikker kørsel. Med udgangspunkt i de 27 sensorer griber i-ACTIV firehjulstræk kun ind, når der er behov for det, og justerer motorkraften 200 gange i sekundet for at give den særlige følelse af Jinba-Ittai.

   i-ACTIV firehjulstræk

  • SKYACTIV-karrosseri og SKYACTIV-undervogn

   SKYACTIV-karrosseri og SKYACTIV-undervogn

   Lettere biler giver mere fornøjelig og økonomisk kørsel. Den nye Mazda CX-5's SKYACTIV-KARROSSERI er et af de sikreste og letteste i sin klasse. Forbedringer af bilens affjedring, støjisolering og SKYACTIV-UNDERVOGN medvirker til en mere støjsvag, raffineret og komfortabel oplevelse.

   SKYACTIV-karrosseri og SKYACTIV-undervogn

  • Head-up-display i farver

   Head-up-display i farver

   Få et hurtigt overblik over vigtige kørselsoplysninger. Vores innovative head-up-display* er nemt at aflæse med de mange farver og viser bilens hastighed, navigationsoplysninger, trafikskilte og i-ACTIVSENSE sikkerhedsadvarsler, som projiceres på en glasplade eller direkte på forruden, så du kan koncentrere dig om det, der sker på vejen.

    

   * Head-up-isplay er standard i CX-5 Optimum

    


   Head-up-display i farver

  • SKYACTIV-motorer og -gearkasser

   SKYACTIV-motorer og -gearkasser

   Mazdas motorer leverer effektfuld ydelse, enestående brændstoføkonomi og lave emissioner. Vores SKYACTIV-D 2.2 dieselmotor er lige så livlig som en benzinmotor og bruger ned til 4,9 l/100 km. SKYACTIV-G 2.0-benzinmotoren med direkte indsprøjtning har verdens højeste kompression på 14:1 og bruger ned til 5,6 l/100 km.

   SKYACTIV-motorer og -gearkasser

  • LED-forlygter med aktiv justering

   LED-forlygter med aktiv justering

   Der er ikke noget behov for at skifte til nærlys, når der kommer en modkørende. Den nye Mazda CX-5 har LED-forlygter med aktiv justering*, som automatisk blænder ned, men samtidig sikrer fremragende belysning, selv på de mørkeste veje. På motorvejen rettes mere lys opad for at oplyse vejskilte og fange potentielle farer på et tidligere tidspunkt. 

    

   * LED-forlygter med aktiv justering er valgfrit ekstraudstyr

   LED-forlygter med aktiv justering

  • Genkendelse af vejskilte

   Genkendelse af vejskilte

   Vores system til genkendelse af vejskilte har et fremadrettet kamera, som registrerer skilte vedrørende hastighedsgrænser, indkørsel forbudt og stoppåbud, og viser oplysningerne på forruden. Hvis du overskrider hastighedsgrænsen, får du en advarsel, der både kan ses og høres.

   Genkendelse af vejskilte

  Hvad er G-Vectoring Control? Videnskaben bag en intuitiv kørsel

  I overensstemmelse med ånden bag Jinba Ittai, hest og rytter som én, ønsker vi, at førerne skal føle sig som ét med vores biler, når de kører i dem. G-Vectoring Control er den teknologi, der gør det muligt at føre ambitionen ud i livet. Udforsk videnskaben bag den unikt intuitive kørsel.

  Skabt til større stilhed En raffineret kørselsoplevelse

  Med et design, der sikrer alle ombordværendes behov, er den nye Mazda CX-5 en rolig og afslappende oplevelse. Føreren har større kontrol takket være G-Vectoring Control, som sikrer en raffineret, jævn kørsel. Sammen med reduktioner i vej-, dæk- og vindstøj, betyder det, at det aldrig har været lettere eller sjovere for både føreren og passagererne at nyde turen, uanset hvor den fører hen.

  *Vores biler er godkendt efter den nye typegodkendelsesprocedure, WLTP; (EU) 2017/1151; Regulation (EC) 715/2007).

  For at give sammenlignelighed er de angivne NEDC-værdier fastlagt efter reglerne for implementering af ovenstående, (EU) 2017/1153.