MX-5 RF

Uimodståelig stil med endnu mere sjæl

 

MX-5 RF er det perfekte udtryk for vores prisbelønnede designsprog KODO – Soul of Motion. Med perfekte proportioner og flotte hardtop-linjer kan denne roadster få smilet frem hos enhver. Hver eneste sensuelle kurve og bløde linje bliver bragt til live af vores nye Soul Red Crystal-karosserifarve – med en fylde og dybde, som skal opleves.    

 

I kraft af tagets særlige design kan du opleve den friske luft, mens du sidder trygt og behageligt i den lækre kabine. De øverste paneler i dørene er lakeret i bilens farve og fører dermed den udvendige karosserifarve ind i interiøret. Jinba Ittai-følelsen af samhørighed med bilen er total.  

 

 

KODO – Soul of Motion-design i sin mest sportslige form

TAKUMI-NURI-lakeringsteknologi

Ny speciallakering - Machine Gray

Aerodynamisk design

 


  • Elegante og bløde linjer

   Elegante og bløde linjer

   Designet af taget på MX-5 RF danner en harmonisk enhed med resten af karrosseriet og giver MX-5 en udstråling, som virkelig fanger blikket.

   Elegante og bløde linjer

  • Luksuriøse interiørdetaljer

   Luksuriøse interiørdetaljer

   Interiøret med føreren i centrum er designet med fokus på symmetri og og er sammensat af materialer i høj kvalitet. 

   Luksuriøse interiørdetaljer

  • Verdens hurtigste nedfældelige hardtop

   Verdens hurtigste nedfældelige hardtop

   Det nedfældelige fastback-tag, som kan foldes ned eller op på kun 13 sekunder, er kendetegnende for det gennemtænkte og smukke design. Tagets øverste del og bagruden foldes ned i en glidende bevægelse, mens tagets bageste del bliver stående.

   Verdens hurtigste nedfældelige hardtop

  • God plads i bagagerummet

   God plads i bagagerummet

   Da vores dygtige ingeniører udviklede den foldbare hardtop, sørgede de for, at den ikke optager plads i bagagerummet. Det rummer derfor nøjagtig lige så meget som bagagerummet i en MX-5 med kalence. En perfekt kombination af stil og funktion.

   God plads i bagagerummet

  • Flot og sprællevende ny karrosserifarve

   Flot og sprællevende ny karrosserifarve

   Soul Red Crystal er en avanceret og sofistikeret version af Mazdas ikoniske Soul Red-karosserifarve, som det har taget ni år at udvikle. Soul Red Crystal er skabt til at udtrykke vores designsprog KODO – Soul of Motion og understreger MX-5 RF-modellens bløde linjer og sensuelle former med sin levende, vibrerende energi.

   Mazdas TAKUMI-NURI-NURI-lakeringsteknologi giver 20 % højere farvemætning og 50 % større dybde end Soul Red Metallic. 

   Flot og sprællevende ny karrosserifarve

  • En Jinba Ittai-følelse af samhørighed

   En Jinba Ittai-følelse af samhørighed

   I MX-5 RF finder du perfekt harmoni mellem det ydre og det indre. Ved at udviske grænserne mellem eksteriør og interiør opnås følelsen af samhørighed mellem fører og bil. Karrosseriets bløde linjer fortsætter ind i kabinen – på samme måde som den friske luft.

   En Jinba Ittai-følelse af samhørighed

  • Læderrat

   Læderrat

   Læg hænderne på det lækre læderrat med røde syninger og satineret krom, mens du vælger musik med de praktiske, integrerede indstillingsknapper. Den ergonomiske form er designet til hændernes greb og gør det nemt at bevare styringen på snoede veje.  

   Læderrat

  Den viste model er muligvis ikke specificeret til det lokale marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.