De fremragende køreegenskaber giver maksimal køreglæde 

 

MX-5 RF har en helt særlig personlighed. Takket være SKYACTIV Technology og en let og lav undervogn kører den som den ægte sportsvogn, den altid har været, mens avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder adaptive LED-forlygter (ALH)* giver dig den ultimative tillid til at nyde kørslen, uanset vejforholdene.  

 

Sportslig køredynamik med SKYACTIV-teknologi:

SKYACTIV-G 1,5 og 2,0

6-trins manuel eller automatisk gearkasse

SKYACTIV-karrosseri og -undervogn

i-stop og i-ELOOP**

*Kun i visse modelvarianter **Kun i visse varianter med 2.0-liters motor

 

Udstyret med i‑ACTIVESENSE* for avanceret sikkerhed og komfort:

Alarm ved vejbaneafvigelse (LDWS)

Adaptive forlygter (ALH*)

Overvågning af blinde vinkler (BSM)

Fjernlysstyring (HBC)

 

DESIGN-SIDE

  • mx-5-rf-2

   SKYACTIV-karrosseri og SKYACTIV-undervogn

   Bilens SKYACTIV-karrosseri og SKYACTIV-undervogn er lavet af letvægtsmaterialer såsom aluminium og højstyrkestål. Alt er finjusteret til at give de mest underholdende køreegenskaber uanset hvilke veje, man kører på. 

   SKYACTIV-karrosseri og SKYACTIV-undervogn

  • mx-5-rf-3

   SKYACTIV-motorer

   Den rendyrkede køreglæde, man oplever i en MX-5 RF, skyldes blandt andet motoren, uanset om det er en SKYACTIV-G 1.5 eller SKYACTIV-G 2.0 benzinmotor, enten med 6-trins manuel gearkasse eller - eksklusivt for MX-5 RF - en 6-trins automatisk gearkasse*. Begge motorvarianter leverer øjeblikkelig respons, et stort kraftoverskud og en sportslig motorlyd, der gør kørslen endnu mere stimulerende.

   * kun med 2,0-liters motor.

   SKYACTIV-motorer

  • mx-5-rf-1

   i-ACTIVSENSE

   Mazda tager din sikkerhed alvorligt. Gennem en tilgang der har mennesket i centrum har vi skabt en række forskellige avancerede sikkerhedsteknologier, der gør at du kan føle dig endnu mere tryg, når du kører. Vores aktive sikkerhedssystemer hjælper dig med at opdage og undgå potentielle farer, så kollisioner om muligt kan undgås, eller følgerne af dem kan mindskes.

   i-ACTIVSENSE

  • mx-5-rf-4

   Fjernlysstyring (HBC)

   MX-5 RF er udstyret med full LED-forlygter, der i nogle version automatisk skifter mellem fjern- og nærlys alt efter trafikforholdene. Dermed har du hele tiden optimalt udsyn uden at blænde andre bilister.

   Fjernlysstyring (HBC)

  • mx-5-rf-3

   Elektrisk servostyring

   Hjulophængene og den elektriske servostyring er blevet justeret, så de passer perfekt til MX-5 RF, og gør dens køreegenskaber endnu mere dynamiske, uden at man går på kompromis med komforten. 

   Elektrisk servostyring

  • System til overvågning af blinde vinkler (BSM)

   System til overvågning af blinde vinkler (BSM)

   Systemet advarer dig, hvis der befinder sig biler i den blinde vinkel bag bilen. Hvis du viser af for at skifte vejbane, mens en overhalende bil er mindre end 45 meter væk, advares du med et akustisk signal og en blinkende kontrollampe i sidespejlet i den pågældende side. Advarselssignalerne stopper, når der er fri bane, og det derfor er sikkert at skifte vejbane.

   System til overvågning af blinde vinkler (BSM)

  • Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

   Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

   Er standard i nogle version af MX-5 RF og giver dig på det nærmeste øjne i nakken og advarer dig både, hvis du er ved at bakke ind i noget, og hvis der kommer biler eller andre trafikanter fra en af siderne. Et akustisk signal og advarselslamper i sidespejlene giver signal, hvis der er andre biler tæt på.

   Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

  • MZD Connect

   MZD Connect

   Mazdas intuitive infotainmentsystem sikrer ubesværet forbindelse til omverdenen, så du kan koncentrere dig om at nyde køreturen.

   MZD Connect

  Teknologien i det nedfældelige fastback-tag

  The retractable fastback roof of the MX-5 RF is operated by a single switch, taking only 13 seconds even when moving (up to 10 km/h). It comprises of three roof modules each crafted from the highest quality materials chosen for their rigidity and weight, resulting in optimum performance.

  *De nævnte sikkerhedssystemer er ikke standard i alle modeller.

   

  Den viste model er muligvis ikke specificeret til det lokale marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.