Drive Together

Den ikoniske roadster – skabt til rendyrket køreglæde

 

Den ultrasportslige Mazda MX-5 er en fryd for øjet med sine perfekte proportioner og det videreudviklede design "KODO – Soul of Motion". Når du sidder bag rattet i den 2-personers sportsvogn og mærker brisen, oplever du den rendyrkede køreglæde, som MX-5 er skabt til at levere.

Vores prisbelønnede SKYACTIV Technology og "gram-strategi" sikrer, at denne kompakte letvægtssportsvogn giver en hæsblæsende køreoplevelse - med en helt speciel samhørighed mellem dig og MX-5. Indtrykket forstærkes yderligere af det integrerede MZD-Connect-infotainmentsystem og de avancerede i-ACTIVSENSE-sikkerhedsfunktioner.

 

 

To-personers roadster bygget til ren køreglæde

Enestående let SKYACTIV-karrosseri

Verdens mest solgte roadster

Danmark mest solgte sportsvogn

Tophastighed: 214 km/t*

Acceleration: 0-100 på 7,3 sek.*

Brændstofforbrug: 16,7 km/l **

CO2-emissioner: 139 g/km*

 

*Mazda MX-5 2.0.

**Mazda MX-5 1.5.

Anerkendelse og priser Prisbelønnet for innovativt design

Mazda MX-5 er kåret til årets bil i Japan 2015-2016.

Det er anden gang, den ikoniske roadster vinder den mest prestigefyldte titel i Japan. Første gang var, da den forrige generation MX-5 vandt i 2005-2006. Den nye MX-5 er også den tredje Mazda i den nye SKYACTIV-generation, der har vundet titlen inden for de sidste fire år. De øvrige var Mazda CX-5 (2012-2013) og Mazda2 (2014-20015).

Funktioner og udstyr Oplev det, der gør denne bil speciel

Farver Se Mazda MX-5 i alle farver og fra alle vinkler

Galleri Udforsk de små detaljer fra alle perspektiver

car
car

upquote Du kører aldrig alene, når du kører i en Mazda. Bil og fører i perfekt harmoni. downquote

De viste modeller er muligvis ikke specificeret til det danske marked. Skærmvisningen af farverne og visse udvendige og/eller indvendige detaljer kan afvige fra den faktiske model. Brændstofforbrugstallene er udarbejdet på baggrund af officielle EU-regulerede laboratorietests. Tallene er kun beregnet til sammenligning og kan afvige fra det faktiske brændstofforbrug.