Drive Together

Den ikoniske bestseller – roadsteren, der er bygget til rendyrket køreglæde

 

Mazda MX-5 blæser dig omkuld, før du overhovedet har sat dig ind i den. Den fås nu i den nye flotte og sprællevende Soul Red Crystal-karrosserifarve, ser understreger skønheden og kvaliteten i det prisbelønede design KODO – Soul of Motion. Når du først har sat dig ind i og oplevet MX-5, forstår du følelsen af rendyrket køreglæde.

 

Vores banebrydende teknik, SKYACTIV Technology, og letvægtsstrategi sørger for, at denne kompakte og lette sportsvogn leverer en forrygende køreoplevelse – og giver dig den unikke Jinba Ittai-følelse af samhørighed mellem dig og din Mazda MX5. Den mærkes også tydeligt i det indbyggede MZD Connect-infotainmentsystem og i-ACTIVSENSE-sikkerhedsfunktionerne, der giver dig ekstra sikkerhed og tryghed. 

 

 

 

To-personers roadster bygget til ren køreglæde

Enestående let SKYACTIV-karrosseri

Verdens mest solgte roadster

Danmark mest solgte sportsvogn

Tophastighed: 214 km/t*

Acceleration: 0-100 på 7,3 sek.*

Brændstofforbrug: 16,7 km/l **

CO2-emissioner: 139 g/km*

 

*Mazda MX-5 2.0.

**Mazda MX-5 1.5.

Anerkendelse og priser Prisbelønnet for innovativt design

Mazda MX-5 er kåret til årets bil i Japan 2015-2016.

Det er anden gang, den ikoniske roadster vinder den mest prestigefyldte titel i Japan. Første gang var, da den forrige generation MX-5 vandt i 2005-2006. Den nye MX-5 er også den tredje Mazda i den nye SKYACTIV-generation, der har vundet titlen inden for de sidste fire år. De øvrige var Mazda CX-5 (2012-2013) og Mazda2 (2014-20015).

Funktioner og udstyr Oplev det, der gør denne bil speciel

Farver Se Mazda MX-5 i alle farver og fra alle vinkler

Galleri Udforsk de små detaljer fra alle perspektiver

car
car

upquote Du kører aldrig alene, når du kører i en Mazda. Bil og fører i perfekt harmoni. downquote

My Mazda Stedet for private Mazda-ejere

Opdag My Mazda

 

My Mazda er en personligt tilpasset platform for private Mazda-ejere. Her finder du infomationer om din bils servicehistorik,  får påmindelse om kommende serviceeftersyn og finder bilens instruktionsbog samt små videoklip med tips til betjening af bilens mange funktioner. Du kan også finde nærmeste Mazda-værksted og kontakte Mazda Mobilitets-Service direkte. 

Læs mere

*Blind Spot Monitoring System (BSM) er standardudstyr på den venstrestyrede Optimum-model. *Blind Spot Monitoring System (BSM) indgår i den valgfrie teknologipakke på den venstrestyrede Vision-model. *Blind Spot Monitoring System (BSM) indgår i den valgfrie sikkerhedspakke på den højrestyrede Optimum-model.

*ALH er standardudstyr på den venstrestyrede Optimum-model. ALH indgår i den valgfrie sikkerhedspakke til den venstrestyrede Optimum-model.

 

**"Lane Departure Warning System (LDWS)" er standardudstyr på den venstrestyrede Optimum-model. "Lane Departure Warning System (LDWS)" indgår i den valgfrie specialpakke til den venstrestyrede Vision-model. "Lane Departure Warning System (LDWS)" er standardudstyr på den højrestyrede Optimum-model.