”helt ny mazda mx-5” mazda køreglæde “mazda roadster” Skyactiv technology “i-activesense”

Oplev glæden ved den dynamiske og sporty Mazda MX-5

 

Denne ikoniske roadster er bygget til rendyrket køreglæde. Den reagerer prompte på dine kommandoer, som var den en forlængelse af din egen krop. Den første Mazda MX-5, der er konstrueret med SKYACTIV Technology, er markant lettere end den tidligere generation og har det laveste tyngdepunkt hidtil.  

 

Vores avancerede sikkerhedsfunktioner giver dig ekstra beskyttelse, så du blot skal fokusere på at nyde kørslen.  

 

  • ”Mazda mx-5” mazda blindvinkelalarm “mazda rcta” mazda sensorer “mazda sikkerhed” i-activesense

   Blindvinkelalarm (BSM)

   Ved hjælp af sensorer sørger MX-5 for at holde øje med andre køretøjer i en afstand på op til 45 meter i forbindelse med vognbaneskift, eller når du bakker. 

    

   Hvis der registreres et køretøj i din blinde vinkel, eller et køretøj nærmer sig bagfra, advarer systemet dig med et akustisk signal, og indikatorerne i sidespejlene begynder at blinke. Når området bag bilen er frit, stopper alarmen. (BSM og RCTA er standard i MX-5 2.0 med Sport-pakke)

    

   Blindvinkelalarm (BSM)

  • ”helt ny mazda mx-5” mazda chassis “mazda skyactiv-karrosseri” mazda skyactiv technology “mazda letvægt sportsvogn”

   SKYACTIV-karrosseri og SKYACTIV-undervogn

   MX-5 er kendetegnet ved suveræne, sportslige køreegenskaber, der får bilen til at føles som en naturlig forlængelse af førerens krop.

    

   Vi har udviklet et nyt SKYACTIV-karrosseri og en SKYACTIV-undervogn med en udbredt brug af aluminium og ultrahøjstyrkestål. Dette har gjort det muligt for os at reducere karrosseriets vægt med 15 %, samtidig med at vi øget karrosseriets styrke.  


   SKYACTIV-karrosseri og SKYACTIV-undervogn

  • ”helt ny mazda mx-5” mazda motor “mazda præstationer” mazda skyactiv-g

   Motorer

   Vi har toptunet alt specielt til MX-5 – ikke mindst SKYACTIV-motorerne på 1.5 og 2.0 liter og den 6-trins manuelle gearkasse.

    

   Så når du træder på speederen, reagerer MX-5 med en øjeblikkelig reaktion og en lækker lyd.

   Motorer

  • ”mazda mx-5” mazda hbc “mazda kørsel” mazda fjernlysstyring “mazda sikkerhed” “i-activsense

   Fjernlysstyring (HBC)

   HBC gør din bil mere sikker og nemmere at køre om aftenen. Ved hjælp af sensorer registrerer systemet forlygterne på modkørende og baglygterne på forankørende køretøjer. 

    

   For at undgå at blænde andre trafikanter skifter HBC automatisk mellem nær- og fjernlys afhængigt af trafikforholdene. (HBC er standard i MX-5 2.0 med Sport-pakke)


   Fjernlysstyring (HBC)

  *Blind Spot Monitoring (BSM) er standardudstyr på den venstrestyrede Optimum-model og indgår i den valgfrie teknologipakke til den venstrestyrede Vision-model. Blind Spot Monitoring (BSM) indgår i den valgfrie sikkerhedspakke til den højrestyrede Optimum-model.