Mazda2 IPM

KODO Design: sportslig stil og en uimodståelig energi

 

Denne særlige følelse af enhed mellem føreren og bilen, som vi kalder for Jinba Ittai, rækker ud over glæden alene ved at køre Mazda2. Vi bruger vores prisvindende designfilosofi KODO – Soul of Motion til at skabe et følelsesmæssigt bånd med det, du ser, rører og nyder. Fornemmelsen af ren fornøjelse er styrket med det opdaterede og mere elegante interiør.

 

Med inspiration fra førernes adfærd bruger vi vores håndværksmæssige ekspertviden til at formgive karrosseriet og interiøret med tanke på dig. Den udvendige form er slank, muskuløs og smukt strømlinet. Der er udelukkende anvendt de bedste materialer til at skabe den stilfulde kabine med mennesket i centrum. Mazda2 har en karakter og en individualitet, som du straks vil føle dig hjemme i.

  • Interiør med mennesket i centrum

   Interiør med mennesket i centrum

   Når du sidder i Mazda2's førersæde, ved du straks, hvad vi mener med en kabine med mennesket i centrum, bygget op omkring dig. Alting er anbragt ergonomisk perfekt, lige fra de optimalt placerede drejeknapper til MZD Connect og head-up-displayet, nu i farver for bedre synlighed både dag og nat og under alle vejrforhold.

   Interiør med mennesket i centrum

  • Nyt design af rattet for ultimativt greb

   Nyt design af rattet for ultimativt greb

   Mazda2's velkendte køreegenskaber begynder med dig. Efter en omfattende undersøgelse af menneskets ergonomi har Mazda redesignet og forbedret rattet. Rattet i Mazda2 rat er smartere og mere stilfuldt, meget komfortabelt at bruge og samtidigt sikkert at betjene under alle slags vejforhold.

   Nyt design af rattet for ultimativt greb

  • Speciallakeringer

   Speciallakeringer

   Vores avancerede lakeringsteknologi TAKUMI-NURI giver den nye speciallakering Machine Gray en fyldig, levende finish, der før kun kunne lade sig gøre i hånden for de allerdygtigste håndværkere. Skabt til at afspejle Mazda2-karrosseriets udsøgte skønhed er den innovative lakering utroligt slidstærk, så Mazda2's muskuløse konturer fremhæves år efter år. Se hele farveudvalget ved at konfigurere din egen Mazda2.

   Speciallakeringer

  • Head-up-display

   Head-up-display

   Mens du kører, kan du få vigtige kørselsoplysninger fra head-up-displayet (ekstraudstyr til Mazda2 Optimum) uden at fjerne blikket fra vejen. Med brugen af flere farver og højere opløsning displayett let at se både dag og nat og i alt slags vejr. Med et hurtigt overblik kan du både se informationer om køretøjets hastighed, navigationsvejledning, vejbaneanvisning, trafiklys og en række i-ACTIVSENSE-sikkerhedsadvarsler.

   Head-up-display

  • Sporty letmetalfælge

   Sporty letmetalfælge

   Med et sporty look og dynamisk form fra nav til fælg forstærker de skarpt kontrasterende 16"-letmetalfælge KODO - Soul of Motion-designsprogets skønhed. 16''-letmetalfælgene i Gunmetal Grey udstråler en styrke og råhed, der fuldender den spritnye Mazda2's atletiske og muskuløse udtryk. De er standard på Mazda2 Optimum og Superior.

   Sporty letmetalfælge

  • LED-forlygter

   LED-forlygter

   De avancerede LED-forlygter, der fås som ekstraudstyr til Mazda2 Superior og Optimum har et nærmest rovdyrlignende blik i dagslys og gennemtrænger selv den mørkeste nat med fremragende udsyn og rækkevidde.

   LED-forlygter

  • Læder

   Læder

   Mazda2 leveres med forskellige sædedesign, der gør brug af flere luksusmaterialer og nye farvenuancer for alle modeller. Farvekoordinationen er blevet videreudviklet og forbedret, og derved har vi opnået både en fin farvebalance og et legende og modigt udtryk. Det smarte udtryk og det markante kvalitetsløft er opnået ved at udelade unødvendige elementer, koordinere farverne og fremme detaljerne og bruge kombinationer af højkvalitets vinyllæder, stof og kunstfærdig dobbeltsyning.

   Læder

  Den viste model svarer muligvis ikke til det lokale markeds specifikationer. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.

   

  *Vores biler er godkendt efter  den nye typegodkendelsesprocedure, WLTP; (EU) 2017/1151; Regulation (EC) 715/2007).

  For at give sammenlignelighed er de angivne NEDC-værdier fastlagt efter reglerne for implementering af ovenstående, (EU) 2017/1153.