Mazda2 IPM

Sjov personlighed og intelligent sikkerhed, det hele i en og samme bil

 

Sjov kørsel uden at gå på kompromis er det, Mazda2 handler om, og det opnås med Mazda's unikke SKYACTIV Technology. Enestående præstationer sammen med maksimal komfort, brændstoføkonomi og den fantastiske følelse af kontrol. Mazda2 har altid været kendt for sin direkte styring styring, og med introduktionen af Mazda's nyeste SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS tilføjes der endnu et niveau af raffinement og køreglæde.

 

Der har samtidig lagt særlig opmærksomhed på bilens i-ACTIVSENSE-sikkerhedsfunktioner, der arbejder intelligent rundt om hele din Mazda2 for at støtte dig under selv de mest krævende vej- og vejrforhold. Mazda2 hjælper dig til at blive en bedre og mere tryg bilist, så du kan koncentrere dig om glæden ved at køre.

  • Rear camera, keyless entry

   Bakkamera

   Aldrig har parkering været nemmere. Med bakkamera får du øjne i nakken, når du bakker. Billedet vises bekvemt på det centrale display i bilen. 

   Bakkamera

  • Begejstring over bilens køreegenskaber

   Begejstring over bilens køreegenskaber

   Efter et par sekunder bag rattet er det tydeligt, hvordan følelsen af Jinba Ittai skaber et særligt bånd mellem dig og din Mazda2. Stabiliteten og kontrollen gennem svingene føles let og præcis på grund af G-Vectoring Control og den forbedrede servostyring. Systemet justerer intelligent motorens drejningsmoment og optimerer belastningen på det enkelte hjul.

   Begejstring over bilens køreegenskaber

  • Altid sikker på motorvejen og når du bakker

   Overvågning af blinde vinkler

   Mazda2 kan se ting, selv om du ikke kan se dem. Vores blindvinkelalarm* anvender sensorer til at kontrollere, om der er køretøjer i de blinde vinkler til venstre og højre. Hvis du viser af for at skifte vejbane, og et køretøj nærmer sig, lyder der en alarm og blinklysene på sidespejlene blinker for at advare dig.

   *Ikke standard i alle modelvarianter.

   Overvågning af blinde vinkler

  • Bedre og mere sikkert udsyn om natten

   Bedre og mere sikkert udsyn om natten

   Et godt udsyn for bilister om natten er en sikkerhedsprioritet for Mazda, og derfor er visse varianter af Mazda2 udstyret med LED-forlygter med aktiv justering. Systemet registrerer en forankørende bil og dæmper automatisk lyset for at undgå at blænde føreren. Ved høje hastigheder på motorvejen rettes mere lys opad for at oplyse vejskilte og fange potentielle farer på et tidligere tidspunkt

   Bedre og mere sikkert udsyn om natten

  • Kør i tryghed

   Kør i tryghed

   Indbyggede sensorer arbejder hele tiden for at registrere farer og potentielle faremomenter på vejen for at beskytte dig og dine passagerer. Smart City Brake Support (SCBS)* registrerer køretøjer og vil klargøre bremserne til en nødopbremsning eller standse automatisk, hvis der fare for en kollision ved lav hastighed. 

    

   Billedet viser en Mazda2 i farven Deep Crimson, der ikke fås til alle modelvarianter.

   *Ikke standard i alle modelvarianter.

   Kør i tryghed

  • Sikkerhed på lange ture

   Sikkerhed på lange ture

   Hvis du begynder at føle dig træt på en lang køretur, kan du miste koncentrationen, og derfor har nogle varianter af Mazda2 en træthedsalarm, der er designet til at sørge for din sikkerhed og reducere ulykker. Systemet fungerer ved hastigheder over 65 km/t, hvor det begynder at lære, hvordan du kører, inden trætheden sætter ind. Senere kan systemet registrere forandringer i din kørsel og fortælle dig, at du er ved at miste koncentrationen og advare dig med en lydalarm.

   Sikkerhed på lange ture

  • SKYACTIV-Drive

   SKYACTIV-Drive

   Oplev den mest komfortable kørsel med vores meget roste SKYACTIV-DRIVE*-automatgearkasse. Den sikrer en fremragende og effektiv overførsel af drejningsmomentet. Resultatet er en forbedret brændstoføkonomi, mere direkte kraftoverførsel og så levende en kørsel, at det næsten føles som en manuel gearkasse.

    

   *Ekstraudstyr til Mazda2 Vision

   SKYACTIV-Drive

  Den viste model svarer muligvis ikke til det lokale markeds specifikationer. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.

   

  *Vores biler er godkendt efter  den nye typegodkendelsesprocedure, WLTP; (EU) 2017/1151; Regulation (EC) 715/2007).

  For at give sammenlignelighed er de angivne NEDC-værdier fastlagt efter reglerne for implementering af ovenstående, (EU) 2017/1153.