Mazda3, en sportslig hatchback med et karakteristisk interiør 

 

Mazdas designfilosofi "KODO - Soul of Motion" ses tydeligt i karrosseriets linjer, der er inspireret af et rovdyr med spændte muskler, lige før det sætter sig i bevægelse. 

 

Interiøret er designet med mennesket i centrum og byder på førsteklasses materialer og sans for detaljer. Imponerende rummelig, luksuriøst designet kabine med sportslige sæder, elektrisk parkeringsbremse, farvede syninger og softtouch-materialer sørger for al den komfort, du har brug for under kørslen. Det opdaterede instrumentbræt og *opvarmede læderrat og drejeknapper i krom-look ved ventilationsringene understreger kabinens luksuriøse udseende.

*Opvarmet rat findes ikke i alle modelvarianter.

  • LED-signatur

   LED-signatur

   De karakteristiske full LED-forlygter giver fremragende synlighed om natten og understreger bilens  udseende.

   LED-signatur

  • Speciallakering

   Speciallakering

   Den nye speciallakering til Mazda3, Machine Gray, afspejler maskinens udsøgte skønhed. Farven påføres med den udviklede maleteknologi TAKUMI-NURI og fremhæver bilens dynamiske og sporty design. 

    

   Vores lidenskab for biler understreges også af speciallakeringen Soul Red – en dyb, intens rød farve, der udstråler følelsesmæssig energi.

   Speciallakering

  • Nydesignet, *opvarmet rat

   Nydesignet, *opvarmet rat

   Mazda3's rummelige interiør med mennesket i centrum giver den perfekte køreoplevelse og omfatter nu et forbedret, ergonomisk læderrat. Føreren kan betjene lydsystemet og fartpiloten, og det varmes op* kort efter, at motoren er startet, så dine hænder holdes varme på de kolde vinterdage.

   *Opvarmet rat findes kun i nogle modelvarianter.

   Nydesignet, *opvarmet rat

  • Mazda aluminiumsfælge

   Mazda aluminiumsfælge

   Nyudviklede, stilfulde 18" aluminiumsfælge forstærker den iøjnefaldende attitude ved 2017-udgaven af Mazda3 Hatchback.

   Mazda aluminiumsfælge

  Den viste model er muligvis ikke specificeret til det lokale marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.

   

  Opvarmet rat findes kun i nogle modelvarianter