Lorem ipsum dolor sit amet

Dynamiske køreegenskaber møder avanceret sikkerhed og komfort

 

2017-udgaven af Mazda3 Hatchback omfatter et udvalg af prisvindende, avancerede SKYACTIV-teknologier. Det aerodynamiske, lette karrosseri sørger for præcision og smidighed og garanterer en dynamisk kørsel med et lavt brændstofforbrug.

 

Gearkasserne i Mazda3 sørger for hurtige og præcise gearskift, mens i-stop (start/stopsystem) er med til at holde brændstofforbruget nede. Mazdas karakteristiske idé om Jinba-Ittai — samhørighed mellem bil og fører, styrkes yderligere af de nye SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS-teknologier, som giver integreret kontrol over motor, gearkasse, undervogn og karrosseri.

 

Udstyret med avancerede i-ACTIVSENSE-sikkerhedsfunktioner giver Mazda3 Hatchback dig en høj grad af komfort og sikkerhed, så du kan nyde din køretur fuldt ud.

 

 • Vognbane-assistenten advarer dig, når du er ved at forlade vejbanen
 • Alarm ved uopmærksom fører holder øje med din kørsel og beder dig om at tage en pause.
 • Mazdas radarstyrede fartpilot holder øje med afstanden til forankørende biler
 • Avanceret Smart City Brake Support, som forebygger kollisioner, kan nu også registrere og bremse for fodgængere

 

2017-udgaven af Mazda3 Hatchback fås også med bakkamera, overvågning af blinde vinkler med alarm, genkendelse af vejskilte, assistent til start op ad bakke (HLA), Smart City Brake Support til bakning og meget mere.

  • SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

   Mazdas filosofi om at sætte mennesket i centrum understreges yderligere af den nyligt introducerede teknologi SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS. Systemet giver integreret kontrol over motor, gearkasse, undervogn og karrosseri for at styrke bilens Jinba-Ittai — den følelse af samhørighed mellem fører og bil, der kendetegner køretøjer fra Mazda.

   SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS

  • G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control

   G-Vectoring Control er den første teknologi blandt Mazdas teknologier SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS. Den justerer intelligent motorens drejningsmoment i forhold til ratbevægelserne, og optimerer den vertikale belastning af hvert enkelt dæk for at give en jævn og effektiv kørsel. Resultatet er en mærkbar forbedring af styre- og køreegenskaberne, hvilket resulterer i færre uønskede karrosseribevægelser og en mere komfortabel kørsel.

   *Illustration af Mazda6 G-Vectoring Control vist som reference.

   G-Vectoring Control

  • SKYACTIV motorer og gearkasser

   SKYACTIV motorer og gearkasser

   Udvalget af motorer til 2017-udgaven af Mazda3 Hatchback omfatter to SKYACTIV-G benzinmotorer og en SKYACTIV-D dieselmotorer, og man kan vælge mellem en 6-trins manuel og en 6-trins automatisk gearkasse. 

   SKYACTIV motorer og gearkasser

  • Head up-display

   Head up-display

   Head up-displayet viser vigtige informationer højt oppe i førerens synsfelt. Som noget nyt vises informationerne nu i farver og i endnu højere opløsning. Følgende vises: kørehastighed, fartpilot, navigationsvejledning, afstands- og vognbanevejledning, vognbaneassistent, genkendelse af vejskilte, radarstyret fartpilot, avanceret SCBS og meget mere.

   Head up-display

  • Avanceret SCBS med registrering af fodgængere

   Avanceret SCBS med registrering af fodgængere

   Det avancerede Smart City Brake Support omfatter nu genkendelse af fodgængere. Takket være det indbyggede fremadrettede kamera, som overvåger afstand og hastighed i forhold til forhindringer foran, såsom køretøjer og fodgængere, bremser Mazda3 automatisk, hvis der er fare for kollision.

   Avanceret SCBS med registrering af fodgængere

  • Genkendelse af vejskilte

   Genkendelse af vejskilte

   Systemet til genkendelse af vejskilte bruger et fremadrettet kamera, som overvåger vejen forude, og systemet registrerer under kørslen automatisk hastighedsgrænser og skilte med forbud mod indkørsel. Head Up-displayet informerer føreren med en visuel og hørbar advarsel, hvis hastighedsgrænsen overskrides.

   Genkendelse af vejskilte

  Den viste model er muligvis ikke specificeret til det danske marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.