Stil, der fanger øjet – både indvendigt og udvendigt

 

Mazda2 har sportslige og dynamiske linjer takket være det prisbelønnede "KODO - Soul of Motion"-design. Proportionerne giver Mazda2 en fremtoning som en hurtigløber, der står klar i startboksen til at slippe alle kræfterne fri.

 

Indvendigt i kabinen sørger det flotte interiør for at give følelsen af høj håndværksmæssig kvalitet, ergonomisk design og teknisk innovation – resultatet er en følelse af samhørighed med bilen.

  • “mazda2 interiør” mazda2 førersæde “den helt nye mazda2” mazda2 2015 “mazda 2 instrumentpanel”

   Førercentreret cockpit

   Mazda2 er bygget op omkring føreren med ergonomiske betjeningselementer tydelige instrumenter. Betjeningselementer som f.eks. MZD Connect* giver dig en stærk følelse af samhørighed med bilen.


   Takket være en forbedret placering af pedalerne, det indstillelige rat og de indstillelige sæder er det nemmere at finde den optimale kørestilling. Og vi har også sørget for mere skulderplads foran. (*Standard i Mazda2 Optimum, ekstraudstyr til Mazda2 Vision).

   Førercentreret cockpit

  • “mazda2 interiør” mazda2 førersæde rød “den helt nye mazda2” mazda2 2015 “mazda 2 instrumentpanel” mazda2 rød

   Innovativt, flot design

   Gør dig klar til afgang. Når du sidder i Mazda2, vil du se, at kabinen minder om cockpittet i et fly.


    Instrumentenheden har form som kroppen på et fly, mens instrumentpanelet spreder sig ud som vingerne på et fly. Selv luftdyserne leder tankerne i retning af designet af en jetmotor med linjer udgående fra dørpanelerne, hvilket giver en fornemmelse af luftstrømmen fra jetmotoren.  

   Innovativt, flot design

  • “mazda2 forlygter” mazda2 led-lygter “den helt nye mazda2” mazda2 2015 “mazda 2 front” mazda2 rød

   LED-forlygter

   Mazda2 bliver vakt til live med de avancerede LED-forlygter, der med sin iøjnefaldende lygtegrafik giver et overbevisende og meget klart lys. Fordelen er et fremragende udsyn og en imponerende rækkevidde (Fås som ekstraudstyr til Mazda2 Vision og Optimum).

   LED-forlygter

  • “mazda2 5-dørs” mazda2 rød “den helt nye mazda2” mazda2 2015 “mazda 2 fælge” mazda2 sidespejl

   Sporty letmetalfælge

   Udtrykker sportslighed og dynamisk bevægelse. Mazda2 Vision leveres med 15" letmetalfælge som ekstraudstyr, mens 16" letmetalfælge er standard på Mazda2 Optimum.  Begge design giver en fornemmelse af styrke og robusthed, som passer godt til Mazda2.

   Sporty letmetalfælge

  Den viste model er ikke specificeret til det danske marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer kan variere på skærmen i forhold til den faktiske model.