“mazda2 vej” mazda2 rød “den helt nye mazda2” mazda2 2015

Oplev en følelse af glæde

 

Takket være det sikre fodfæste, de hurtige reaktioner og de kvikke køreegenskaber vil Mazda2 altid få dig til at smile, når du kører rundt i byen. Og du vil også sætte pris på kørekomforten og retningsstabiliteten på motorveje.


 SKYACTIV Technology kombinerer fremragende miljøvenlighed med avanceret i-ACTIVSENSE-sikkerhedsteknologi – inspirerende tillid, uanset hvor du skal hen.

Smart City Brake Support (SCBS) 

 

Med Smart City Brake Support* behøver bykørsel ikke være stressende. 

Ved hjælp af indbyggede sensorer overvåger systemet hele tiden afstanden til bilen foran og den hastighed, som bilen kører med. Hvis systemet registrerer, at der er en risiko for en kollision ved lav hastighed (ved hastigheder op til 30 km/h), aktiverer systemet bremserne for at foretage en nødopbremsning. Derved kan man helt undgå kollisionen eller mindske følgerne af den. (*Kun på Mazda2 Optimum). 

  • “mazda2 head-up-display”

   Head-Up-Display

   Få de vigtigste informationer som f.eks. bilens hastighed, navigationsanvisninger og sikkerhedsadvarsler vist på det højt placerede head-up-display. Head-up-displayet er placeret oven på afdækningen på instrumentpanelet, så informationer projiceres op i dit synsfelt. For at undgå alt for mange informationer viser displayet kun op til tre ting på en gang. (Head-up-displayet er en del af en ekstraudstyrspakke til Mazda2 Optimum).

   Head-Up-Display

  • “mazda2 gearstang” mazda2 interiør “den helt nye mazda2” mazda2 2015 “

   SKYACTIV-Drive automatisk gearkasse

   Nyd følelsen af rykfrie og hurtige gearskift og sportslige præstationer. Vi har taget vores meget roste automatiske SKYACTIV-DRIVE-gearkasse og gjort den lettere og mere kompakt til Mazda2.

    

   Resultatet er forbedret brændstoføkonomi og en mere direkte fornemmelse.

   SKYACTIV-Drive automatisk gearkasse

  • Blindvinkelalarm

   Mazda2 ser ting, som du måske ikke har set – og fungerer dermed som et ekstra sæt øjne. Det skyldes, at blindvinkelalarmen anvender sensorer til at scanne vognbanerne ved siden af for biler fra en afstand på op til 45 m. Hvis en bil nærmer sig, og du tænder blinklyset for at skifte vognbane, advarer systemet dig med en akustisk advarsel og blinkende indikatorer i sidespejlene. Alarmen omfatter desuden Rear Cross Traffic Alert, som overvåger blinde vinkler, når bilen bakker.

   Blindvinkelalarm