Mazda6 Sedan

Den ultimative elegance i KODO: Soul of Motion-designet

 

Den nye Mazda6 Sedan er opgraderet indefra og ud med et overlegent udtryk af stil og elegance. Vores dygtige håndværkere og designere har med deres hænder givet liv til hver eneste linje og kurve, og KODO: Soul of Motion-designet har nu nået et nyt niveau af modenhed. Bilens både klassiske og atletiske design er blevet endnu mere stramt og sofistikeret, understreget af den forlængede signaturvinge og forlygternes udsøgte udformning.


Vores TAKUMI-NURI-lakeringsteknologi fremmer Sedanens imponerende skønhed og forfinede karakter, så KODO: Soul of Motion-designet virkelig kommer til sin ret. Med vores fineste materialer er kabinen indbegrebet af håndværksmæssig kvalitet og moderne elegance. De luksuriøse materialer giver den ultimative komfort og køreglæde.

  • KODO: Soul of Motion-design

   KODO: Soul of Motion-design

   Silhuetten af den nye Mazda6 Sedan er slående med sine udtryksfulde kurver, nydesignede bagende og lave profil, som straks skiller sig ud på vejen. Vores unikke KODO: Soul of Motion-design skaber et billede af effektiv og dynamisk bevægelighed fra for til bag – også når bilen står stille.

   KODO: Soul of Motion-design

  • Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal

   I arbejdet for at skabe en ny ikonisk rød karosserifarve har vi genopfundet vores lakeringsmetode. Ved hjælp af vores TAKUMI-NURI-teknik trækker vi både på håndværket i manuel lakering og præcisionen hos vores mesterlige malere, når bilen får sin farve. De indlagte aluminiumflager giver en fin tekstur, sådan som vi kender den fra højglanspoleret metal. Soul Red Crystal understreger Sedanens bløde linjer, dristige kurver i et udtryk af konstant bevægelse fra for til bag.

   Soul Red Crystal

  • Optimerede sæder

   Optimerede sæder

   Forsæderne i den nye Mazda6 er blevet fuldstændigt redesignet, så de er bredere og direkte formet efter menneskekroppen med ekstra rygstøtte og god kørekomfort overalt. Sæderne leveres med et indbygget ventilationssystem til lædersæderne, som trækker varm luft væk fra kroppens kontaktflade for at opnå en behagelig kørsel uanset vejret.

   Optimerede sæder

  • Et indvendigt design med mennesket i centrum

   Et indvendigt design med mennesket i centrum

   Hvert eneste element i den nye Mazda6 er designet og nøje fremstillet til at give både fører og passagerer den bedste mulige komfort. De valgte materialer som f.eks. indtræk med satin-krom-look og japansk Sen-træ* er anvendt til dørene for at fremhæve den indbydende og luksuriøse fornemmelse.

    

   *afhænger af modelvariant

   Et indvendigt design med mennesket i centrum

  • Bagsæder

   Forbedrede bagsæder

   Hos Mazda prioriterer vi hver eneste passager højt, ikke kun føreren. Bagsæderne har fået nyt design, så de giver en bedre rygstøtte og gør kørslen endnu mere behagelig og afslappende. Bagsædepassagererne kan oplade deres yndlingsenheder i de to USB-porte i midterarmlænet.

   Forbedrede bagsæder

  • Aluminiumsfælge

   Stærke aluminiumsfælge

   Den nye Mazda6 Sedans lave og sportslige udseende er fremhævet med 17"- og 19"-aluminiumsfælge med det nyeste design. De lige og velformede eger understreger den dynamiske, flydende bevægelse. 17" aluminiumsfælge er lakeret med farven Gun Metallic, mens 19"-aluminiumsfælge står i farven Brilliant Silver.

   Stærke aluminiumsfælge

  Den viste model er muligvis ikke specificeret til det danske marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.

   

  *Vores biler er godkendt efter  den nye typegodkendelsesprocedure, WLTP; (EU) 2017/1151; Regulation (EC) 715/2007).
  For at give sammenlignelighed er de angivne NEDC-værdier fastlagt efter reglerne for implementering af ovenstående, (EU) 2017/1153.