Mazda6 Sedan

Præstationer og effektivitet uden at gå på kompromis

 

Vi har udviklet køreegenskabernes dynamik og præstationer mærkbart i den nye Mazda6 Sedan, så fornøjelsen for dig og dine passagerer bliver endnu større. Og ingen detaljer er blevet overladt til tilfældighederne. Vores seneste SKYACTIV-motorer indeholder teknologi, som gør bevægelsen fra stilstand jævn og hurtig, uden venten eller tøven og med fuld kontrol til dig. Vi har optimeret accelerationen, så selv den mindste ændring af fodens tryk på speederen registreres, og hastigheden styres nøjagtigt efter ønske. Den nye Mazda6 Sedan belønner dig med styrke, fleksibilitet og hurtig reaktion på enhver kommando fra dig – og dermed den fantastiske Jinba Ittai-følelse af glæde og samhørighed med din bil. 

car
car

upquote Bliv advaret om vigtige vejskilte, så du ikke overser dem downquote

  • Head-up-display vist i forruden

   Head-up-display vist i forruden

   Kørslen i hverdagen er blevet meget lettere med vores nyeste head-up-display. Nu behøver du ikke længere kigge ned efter vigtige oplysninger om bilen eller vejen – de er placeret lige foran dig i forruden. Du kan få overblik over omgivelserne, få trinvise anvisninger i navigation og hastighedsgrænser samt væsentlige oplysninger om kørslen.

    

   udstyr afhænger af modelvariant

   Head-up-display vist i forruden

  • Skærm med 360°-visning

   Skærm med 360°-visning

   Udfordringen ved at parkere og manøvrere rundt i byen er blevet meget mindre i kraft af vores nye skærm med 360°-visning. Fire kameraer og otte sensorer giver dig udsyn i alle retninger. Når du bakker, høres en alarm, når bilen nærmer sig forhindringer. Kameraerne afslører de blinde vinkler og viser afstanden til forhindringer i T-kryds og nærmeste forankørende bil. Når du skal parkere, vises området omkring bilen i fugleperspektiv, ikke bare udsynet foran og bag bilen.

    

   udstyr afhænger af modelvariant

   Skærm med 360°-visning

  • SKYACTIV-motorer

   SKYACTIV-motorer

   Så snart du behøver det, leverer de nyeste SKYACTIV-G 2.0-, SKYACTIV-G 2.5- og SKYACTIV-D 2.2-motorer hurtigtreagerende motorkraft og giver den trygge fornemmelse af altid at have en reserve at trække på. Det handler ikke bare om styrke, men om kontrol. Når du træder på speederen, trækker den nye Mazda6 Sedan umærkeligt væk, og farten afstemmes præcist efter det tryk, du lægger på pedalen. Et nyt cylinderdeaktiveringssystem reducerer brændstofforbruget ved kørsel ved konstante hastigheder mellem 40 og 80 km/t. *

    

   *Cylinderdeaktivering findes kun til SKYACTIV-G 2.5

   SKYACTIV-motorer

  • Optimeret affjedring

   Optimeret affjedring

   Lige fra den allerførste tur vil du og dine passagerer bemærke kørslens kvaliteter og oplevelsen af komfort, uanset vejoverfladen og den valgte rute. Vores team af teknikere har skabt markante forbedringer af affjedringssystemet, så lave accelerationer bliver næsten umærkelige til gavn for kørekomforten i byens tætpakkede gader, og stabiliteten gør kørsel ved høje hastigheder behagelig, selv på lange og snoede landeveje. 

   Optimeret affjedring

  • Adaptive Full LED-forlygter

   Adaptive Full LED-forlygter

   Stress er reduceret til et minimum i kraft af banebrydende teknologi såsom vores adaptive Full LED-forlygter. På motorvejene skifter lygterne automatisk til langt lys for at oplyse en større del af vejen foran dig. De nyeste adaptive Full LED-forlygter består af 20 lygteblokke i stedet for de tidligere fire blokke. Det giver bedre udsyn og mere kontrol over kørslen, så det bliver lettere at få øje på fodgængere og orientere sig rundt i svingene.

    

   udstyr afhænger af modelvariant

   Adaptive Full LED-forlygter

  • Mazda Radar Cruise Control med Stop&Go (MRCC)

   Mazda Radar Cruise Control (MRCC)

   Mazda Radar Cruise Control (MRCC) gør det lettere at slappe af og nyde kørslen. Systemet måler hastigheden og afstanden til de forankørende, så motoren og bremserne automatisk opretholder den valgte afstand. Denne funktion kan bruges fra 0 km/t, så bilen automatisk sænker hastigheden og standser for at følge bilen foran, hvorefter du starter igen, når det er muligt. 

   Mazda Radar Cruise Control (MRCC)

  Den viste model er muligvis ikke specificeret til det lokale marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.

   

  *Vores biler er godkendt efter  den nye typegodkendelsesprocedure, WLTP; (EU) 2017/1151; Regulation (EC) 715/2007).
  For at give sammenlignelighed er de angivne NEDC-værdier fastlagt efter reglerne for implementering af ovenstående, (EU) 2017/1153.