Mazda6

Raffinement på et højere niveau 


Familieeventyr, lange weekender hjemmefra og blot en hurtig tur til byen bliver en særlig oplevelse med den ekstra køreglæde, den nye Mazda6 Stationcar byder på. En af grundene er det skønne håndværk, som får den til at se så godt ud og føles så lækker. KODO: Soul of Motion-designet har nået sit hidtil højeste niveau af raffinement. Vores håndværkere og designere har formet hver eneste linje og kurve i hænderne for at opnå denne sofistikerede modenhed og elegance.


Vi har anvendt vores eksklusive TAKUMI-NURI-lakeringsteknologi til at understrege Stationcarens flotte former, ikke mindst med vores seneste farver Soul Red Crystal og Machine Gray Metallic. Vores filosofi sætter mennesket i centrum og giver den nye Stationcar et design, hvor venner og familie kan slappe af i overlegen komfort, mens du nyder at sidde bag rattet. 

  • KODO-design

   KODO: Soul of Motion-design

   Den nye Mazda6 Stationcars udtryk af styrke og stabilitet er blevet forfinet med flotte detaljer, herunder en lavere profil. KODO: Soul of Motion-design understreger bilens slanke konturer og atletiske og dynamiske stil. Indtrykket af dynamisk, fremadrettet bevægelse løber fra for til bag – også når bilen står stille.

   KODO: Soul of Motion-design

  • Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal

   Vores seneste farve Soul Red Crystal fremhæver den atletiske energi og elegance i den nye Mazda6 Stationcar. For at opnå denne levende farve har vi udviklet den eksklusive teknik TAKUMI-NURI, som trækker både på håndværket i manuel lakering og præcisionen hos vores mesterlige malere. De indlagte aluminiumflager giver en fin tekstur, sådan som vi kender den fra dygtige håndværkeres brug af højglanspolering.

   Soul Red Crystal

  • Ventilerede forsæder

   Ventilerede forsæder

   Forsæderne i den nye Mazda6 Stationcar er blevet fuldstændigt omdesignet, så de er bredere og direkte formet efter menneskekroppen med bedre rygstøtte og sublim kørekomfort, som egner sig både på de lange rejser eller en hurtig køretur. Sæderne leveres med et indbygget ventilationssystem til lædersæderne, som trækker varm luft væk fra kroppens kontaktflade for at opnå en behagelig kørsel uanset vejret. Systemet kan indstilles til tre niveauer af ventilation.

   Ventilerede forsæder

  • Et indvendigt design med mennesket i centrum

   Et indvendigt design med mennesket i centrum

   Hvert eneste element i den nye Mazda6 Stationcar er designet og nøje fremstillet til at give både fører og passagerer den bedste mulige komfort. De valgte materialer som f.eks. indtræk med satin-krom-look og japansk Sen-træ* er anvendt til dørene for at fremhæve den indbydende og luksuriøse fornemmelse.

    

   *afhænger af modelvariant

   Et indvendigt design med mennesket i centrum

  • Bagsæder

   Forbedrede bagsæder

   Hos Mazda prioriterer vi hver eneste passager højt, ikke kun føreren. Bagsæderne har fået nyt design, så de giver en bedre rygstøtte og gør kørslen endnu mere behagelig og afslappende. Bagsædepassagererne kan oplade deres yndlingsenheder i de to USB-porte i midterarmlænet.

   Forbedrede bagsæder

  • Aluminiumsfælge

   Stærke aluminiumsfælge

   Den nye Mazda6 Stationcars lave og sportslige udseende er fremhævet med 17"- og 19"-aluminiumsfælge med det nyeste design. De lige og velformede eger understreger den dynamiske, flydende bevægelse. 17" aluminiumsfælge er lakeret med farven Gun Metallic, mens 19"-aluminiumsfælge står i farven Brilliant Silver.

   Stærke aluminiumsfælge

  Den viste model er muligvis ikke specificeret til det lokale marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.

   

  *Vores biler er godkendt efter  den nye typegodkendelsesprocedure, WLTP; (EU) 2017/1151; Regulation (EC) 715/2007).For at give sammenlignelighed er de angivne NEDC-værdier fastlagt efter reglerne for implementering af ovenstående, (EU) 2017/1153.