Mazda6

En køreoplevelse af højere kvalitet


Vi har matchet kvalitetsdesignet i den nye Mazda6 Stationcar med store forbedringer, som giver endnu større køreglæde og den mest behagelige og raffinerede køreoplevelse. Vores teknikere har arbejdet på hver eneste komponent for at gøre oplevelsen for passagererne mindst lige så fornøjelig som for føreren. Vores seneste SKYACTIV-motorer indeholder teknologi, som gør bevægelsen fra stilstand jævn og hurtig, uden venten eller tøven og med fuld kontrol til dig. Vi har optimeret accelerationen, så selv den mindste ændring af fodens tryk på speederen registreres, og hastigheden styres nøjagtigt efter ønske. Jinba Ittai-følelsen af glæde og samhørighed mellem dig og din bil når nye højder.

 

For at opnå den højeste mulige kvalitet i kørslen har vi optimeret styringen, så den matcher accelerationen, og givet affjedringssystemet og karrosseriet en ny udformning. Bilen agerer med optimal præcision, når du drejer og styrer på snoede veje, og samtidigt har vi reduceret G-kraftens effekt, så alle passagerer kan føle sig tilpas under turen. I kombination med reduktionen af støj, vibrationer og bratte bevægelser føles kørslen mere sikker og behagelig end nogensinde før.

car
car

upquote Bliv advaret om vigtige vejskilte, så du ikke overser dem downquote

  • SKYACTIV-motorer

   SKYACTIV-motorer

   Så snart du behøver det, leverer de nyeste SKYACTIV-G 2.0- og SKYACTIV-D 2.2-motorer hurtigtreagerende motorkraft og giver den trygge fornemmelse af altid at have en reserve at trække på. Det handler ikke bare om styrke, men om kontrol. Når du træder på pedalen, trækker den nye Mazda6 Stationcar umærkeligt væk, og farten afstemmes præcist efter det tryk, du lægger på pedalen. 

   SKYACTIV-motorer

  • Optimeret affjedring

   Optimeret affjedring

   Lige fra den allerførste tur vil du og dine passagerer bemærke kørslens kvaliteter og oplevelsen af komfort, uanset vejoverfladen og den valgte rute. Vores team af teknikere har skabt markante forbedringer af affjedringssystemet, så lave accelerationer bliver næsten umærkelige til gavn for kørekomforten i byens tætpakkede gader, og stabiliteten gør kørsel på lange og snoede veje mere behagelig. 

   Optimeret affjedring

  • Adaptive Full LED-forlygter

   Adaptive Full LED-forlygter

   Det lange lys på vores nyeste adaptive Full LED-forlygter justeres automatisk, så modtrafikanter ikke bliver blændet. Derudover kan du benytte flere forskellige korte lysindstillinger, som oplyser et bredere område og gør kørsel om natten både lettere og mere afslappende. På motorvejene skifter lygterne automatisk til langt lys for at oplyse en større del af vejen foran dig. Udvidelsen af LED-lygternes indstillingsmuligheder gør det lettere at få øje på fodgængere og orientere sig rundt i svingene.

   Adaptive Full LED-forlygter

  • Head-up-display vist i forruden

   Head-up-display vist i forruden

   På længere køreture eller et smut til byen har du ikke brug for forstyrrelser. Vores seneste head-up-display viser oplysninger om bilen og vejen direkte i forruden. Det øger ikke bare sikkerheden, men giver en mere intuitiv og behagelig køreoplevelse. Du kan hurtigt få overblik over omgivelserne, få trinvis navigation og info om hastighedsgrænserne samt væsentlige oplysninger om kørslen.

   Head-up-display vist i forruden

  • Skærm med 360°-visning

   Skærm med 360°-visning

   Den nye Mazda6 Stationcar har fire kameraer, otte parkeringssensorer og en ny skærm med 360°-visning, som gør det let som en leg at parkere og manøvrere bilen. Når du bakker, høres en alarm, når bilen nærmer sig forhindringer. Kameraerne afslører de blinde vinkler og viser afstanden til forhindringer i T-kryds og nærmeste forankørende bil. Når du skal parkere, vises området omkring bilen i fugleperspektiv, ikke bare udsynet foran og bag bilen. 

   Skærm med 360°-visning

  • Mazda Radar Cruise Control (MRCC)

   Mazda Radar Cruise Control (MRCC)

   Vores seneste Mazda Radar Cruise Control (MRCC) bruger radar og kamerasystemer til at registrere forankørende biler og måle hastigheden og afstanden. Motoren og bremserne opretholder automatisk den valgte afstand. Systemet fungerer fra 0 km/t, så bilen automatisk sænker hastigheden og standser for at følge bilen foran, hvorefter du starter igen, når det er muligt. Det er ideelt i tæt trafik.

   Mazda Radar Cruise Control (MRCC)

  Den viste model er muligvis ikke specificeret til det danske marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.

   

  *Vores biler er godkendt efter  den nye typegodkendelsesprocedure, WLTP; (EU) 2017/1151; Regulation (EC) 715/2007).For at give sammenlignelighed er de angivne NEDC-værdier fastlagt efter reglerne for implementering af ovenstående, (EU) 2017/1153.