Mazda-reservedele

Motorolie

Original Mazda-motorolie


Alle Mazda-biler stiller forskellige krav til smøremidler afhængigt af model, motor og interval for olieskift.

For at sikre maksimal brændstoføkonomi og optimal ydeevne for din motor har vi udviklet et nyt udvalg af originale Mazda-motorolier.

Dexelia, Mazdas udvalg af originale motorolier, er blevet testet på Mazda-modeller og opfylder derfor alle kvalitets- og garantikrav.

 

engine


Original Mazda motorolie er brændstofbesparende smøremiddel

Det betyder, at de sparer energi og dermed er "brændstofbesparende". Med almindelig motorolie forbruges omkring 40 % af energien faktisk af bilen på grund af motorfriktion ved bykørsel eller ved start af motoren. Brændstofbesparende smøremidler indeholder specielle additiver, der bruges til at mindske den friktion, der er årsagen til energitab og slid på motoren. Benytter du et brændstofbesparende smøremiddel, har motoren ikke behov for store mængder energi til at starte. Den bruger derfor mindre brændstof (ensbetydende med lavere CO2-emissioner) og forlænger motorens levetid.

Uanset om du skal skifte eller efterfylde olie, bør Mazda originale motorolie være dit førstevalg. Din Mazda-forhandler eller et autoriseret Mazda-værksted vil rådgive dig om den bedste Mazda-original-olie til din bil og klarer bortskaffelse af gammel  olie og emballagen. Udstyr din bil med en 1-liters Mazda original-olie, og fyld selv olie på efter behov.