speedometer

Mazdas digitale servicebog

Bilservice anføres og stemples normalt i et papirhæfte. Men hos Mazda har vi udviklet Mazdas digitale servicebog (DSR), som er en sikker database online, hvor hele din servicehistorik opbevares.  Hvorfor gør vi det?

 

Den giver større værdi

Din digitale servicebog indeholder alle oplysninger om service og eftersyn, der er udført på din bil. En opdateret servicebog øger din bils gensalgssalgsværdi, fordi den nye ejer nemt kan kontrollere  servicehistorikken. 

 

Det er sikkert

Hvis du overvejer at købe eller sælge en Mazda, er det rart at vide, at servicehistorikken er sikkert opbevaret i en central database. Det betyder, at du ikke behøver at være bekymret for at miste den traditionelle servicebog, og endnu vigtigere forhindrer det registrering af falske oplysninger. Da det aktuelle kilometertal registreres i Mazda-servicerapporten ved hvert enkelt servicebesøg, er det for eksempel let at se, om der er blevet pillet ved kilometertælleren.

 

Det er bekvemt

Du modtager servicepåmindelser, der er skræddersyede til dine kørselsmønstre for at sikre, at du ikke går glip af et planlagt eftersyn. Når din bil er til service, kan vores Mazda-forhandlere give dig en opdateret udskrift af servicebogen, der viser alle de servicerede punkter.

 

MyMazda-app

Hos Mazda arbejder vi altid på at gøre tingene nemmere for dig. Derfor har vi udviklet den gratis MyMazda App til iPhone og Android. Dine fordele:

 

• Modtag servicepåmindelser.
• Få adgang til din bils detaljerede serviceinformationer, der er lagret i vores digitale servicesystem.
• Se og opdatér oplysninger om dig og din bil.
• Find adresser på autoriserede Mazda forhandlere og
  serviceværksteder og se deres kontaktinformationer.

 

Download appen

 

Har du brug for et hurtigt svar?