MZD Connect

Altid i kontakt med omverdenen

 

Den nye generation Mazda kan leveres med et innovativt infotainment-system, som holder dig sikkert i kontakt med omverdenen uden at aflede din opmærksomhed fra vejen.

Navnet er MZD-Connect og giver dig mulighed for at tilslutte din smartphone til systemet og benytte en lang række tjenester via Internettet. På denne måde sætter vi en ny standard for underholdning under kørslen.

 

Vejledning til brug af MZD-Connect

 

vejledning til hvordan du får mest muligt ud af dit MZD-Connect på vores supportside.

 

Opdater navigation her https://mazda-na.naviextras.com/

Infotainment fra Mazda

Kommunikation

 

Selv når du er alene i bilen, kan din familie, dine venner og kolleger komme i kontakt med dig, hvor du end tager hen. Hele verden er nu inden for rækkevidde. 

Underholdning

 

Musik, nyheder, sport, podcasts eller radio – det er alt sammen her og er let at bruge. Følg blot vejledningen på skærmen for at få adgang til det ønskede underholdningsprogram.

Navigation


Hvis du køber en ny Mazda med inkluderet Satnav, får du de første tre års kortopdateringer gratis. Uanset om du skal på familieferie, arbejdsrejse eller finde en café til en hurtig kop kaffe, sørger din bils navigationssystem for, at du når din destination uden besvær. 

Indstillinger

 

Få glæde af det højeste niveau af komfortudstyr ved at finjustere valgmulighederne og indstillingerne i hele systemet, så de passer til dine individuelle præferencer og behov.

Applikationer

 

For at få den bedst mulige oplevelse med dit nye infotainment-system kan du drage fordel af de medfølgende applikationer, som du kan bruge til at tilpasse din kørestil og forbedre køretøjets brændstofeffektivitet.

Kundesupport

 

Klik her for at få mere at vide om din telefon er kompatibel med systemet, og find ud af, hvordan du opdaterer din navigation.

 

Du kan også læse afsnittet FAQ på websitet www.JCISupport for at få svar og løsninger på eventuelle systemproblemer.

 

Brug for hjælp? - Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål på disse sider, kan du ringe til vores hotline på tel. 00800 4263 7383.