#

Find vej med dit Mazda navigationssystem

 

Kører du en Mazda med et integreret navigationssystem, kan du trygt lade de gammeldags kort bliver hjemme. Vores navigationssystemer er fuldt integrerede i bilen og er udstyret med den nyeste teknologi. De er samtidig lette og intuitive at betjene med deres store, berøringsfølsomme skærme. Derfor kan du trygt koncentrere dig om kørslen og kan overlade det til navigationssystemet at finde vej.

 

Ting du skal være opmærksom på 

 

Kortopdateringer – Kortopdateringer kan købes fra producenten enten som onlineversion, der downloades, eller som et SD-kort. Hvis du køber en ny Mazda med inkluderet Satnav, er de første tre års kortopdateringer gratis. Denne service omfatter en opdatering hvert halve år, når den seneste version bliver tilgængelig, så du altid er orienteret om de nyeste ruter og destinationer. 

 

Supplerende kort - Producenten af kortmaterialet kan i nogle tilfælde tilbyde kort til lande, der ikke er dækket af det kort, der leveres med navigationssystemet. De kan købes, hvis man eksempelvis har planer om at bevæge sig uden for Europas grænser.

 

Software-opdateringer - Opdatering af selve navigationssystemets software er med til at sikre funktionen, idet der eksempelvis også kan være opdateringer af satellitternes positioner.


Hvad sker der, hvis jeg ikke opdaterer kortet til mit navigationssystem?

 

Hvis du ikke opdaterer dit navigationssystem, kan det forekomme, at systemet gør dig opmærksom på, at der kan være opdateret kortmateriale tilgængeligt. Du vil stadig være i stand til at benytte dit navigationssystem, der er bare en risiko for, at ikke alle veje er med på kortet!

Brug for et hurtigt svar?

Få hjælp og vejledning til brug af navigationssystemet

Vælg din bil

1.Vælg din bil

3.Få hjælp og vejledning til brug af navigationssystemet

test3

*Ved at klikke på det eksterne link vil du blive omdirigeret til hjemmesiden for en af ​​vores leverandører.