smartphone-tilslutning mazda

En mere givende køreoplevelse

 

MZD Connect følger med de krav, som den moderne verden stiller, og styrker sikkerheden på vejen ved at give føreren total kontrol. Udfør den opgave, der skal løses, uden at blive distraheret, og juster bilens kommunikations- og navigationsindstillinger, mens du holder fokus på den fornøjelse, det er at køre i bilen. Det er et perfekt udtryk for Jinba Ittai.

 

Stemmegenkendelse, Mazdas HMI Commander og knapper til betjening på rattet giver dig adgang til funktioner, tjenester og apps på din kompatible smartphone, mens du holder fokus på vejen forude. Brug funktionerne i dine yndlingsapps via integration af din smartphone i MZD Connect.

 

Apple CarPlay™ og Android Auto™ fås til alle biler, der er udstyret med MZD Connect. For at købe og installere denne funktion i din Mazda bedes du kontakte din forhandler.

 

Google har endnu ikke frigivet Android Auto™ i en række lande, herunder Danmark. Derfor kan systemet på nuværende tidspunkt ikke benyttes i Danmark. 

Apple CarPlay™

Med Apple CarPlay™ kan du bruge din iPhone på en smart og sikker måde, mens du kører. Få nem adgang til Apple Music, kort, meddelelser, og foretag telefonopkald med Siri eller gennem bilens HMI Commander og berøringsskærm.

Apple, iPhone og Siri er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. Apple CarPlay er et varemærke tilhørende Apple Inc.


Android og Android Auto er varemærker tilhørende Google LLC.