Den helt nye Mazda2

Den helt nye Mazda2

En adræt og kompakt bil til bykørsel og meget andet

 

Det er en stor glæde at kunne præsentere vores sjoveste bybil til dato – den nye Mazda2. Den garanterer køreglæde og er spækket med teknologi og sikkerhedsudstyr. 

 

Med SKYACTIV-teknologi, det kraftfulde KODO design, opkoblingsmuligheder i bilen med vores innovative MZD Connect og et særdeles raffineret interiør vil den helt nye Mazda2 endnu en gang være eksponent for Mazdas køreglæde. 

 

Hvis du gerne vil være blandt de første til at informationer om den nye Mazda2, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder.

Awards

  • SKYACTIV TECHNOLOGY

   SKYACTIV TECHNOLOGY

   Vi satte spørgsmålstegn ved alle tekniske konventioner, da vi skabte vores innovative SKYACTIV TECHNOLOGY. Alle aspekter blev vendt og drejet, fra genudvikling af forbrændingsmotorens, gearkassens og chassisets komponenter for at skabe en perfekt balance med aerodynamik og design. 

    

   Læs mer

   SKYACTIV TECHNOLOGY

  • KODO-Design

   KODO-Design

   Godt design skal bevæge dig. Både bogstaveligt og billedligt talt. For at skabe nye og dynamiske former har vores designere og teknikere studeret udviklingen i naturens bevægelser for at nå frem til det spændende design KODO – Soul of Motion, som kombinerer elegance med dynamiske former. 


   Læs mere

   KODO-Design

  • MZD Connect

   MZD Connect

   Kan du forestille dig at knytte bånd til en bil, der ikke er opkoblet? Nej, det kan vi heller ikke. Derfor er forbindelsen mellem fører og bil en vigtig del af alle Mazda modeller. I stedet for at holde os til normen og overdynge føreren med gadgets, der isolerer ham fra køreoplevelsen mener vi, at teknologien skal forbedre køreoplevelsen, og ikke aflede opmærksomheden fra den. 

    

   Se mere

   MZD Connect

  • i-ACTIVSENSE

   i-ACTIVSENSE

   De avancerede sikkerhedsteknologier i i-ACTIVSENSE giver tillid på højeste niveau. Disse intelligente systemer er konstrueret med henblik på, at du kan opdage potentielle farer, undgå kollisioner og minimere følgerne af ulykker, hvis de ikke kan undgås.  

    

   Oplev I-ACTIVSENSE

   i-ACTIVSENSE

  Nyheder

  Mazda2

  Den nye Mazda2 i Danmark i april 2015

   

  Vi er nu klar til at løfte sløret for modelprogrammet og priserne for den nye Mazda2, der introduceres i april 2015. Vælg mellem  fire motorer, tre benzin- og en dieselmotor, der alle har 1.5-liter slagvolumen. Benzinmotorerne yder henholdsvis 75, 90 og 115 hk, mens dieselmotoren har 105 hk. Derudover er der tre udstyrsniveauer, Core, Vision og Optimum. Antallet af døre skal man ikke tage stilling til, den nye Mazda2 er altid 5-dørs.

   

  Læs mere

  Mazda Rebels

  Mazda Rebels

  Mød hverdagens rebeller og læs deres fascinerende historier.

  Følg deres historier her
  Mazda2

  Hold dig opdateret

  Få seneste nyt om den nye Mazda2

  Hold mig opdateret