Opdag My Mazda

My Mazda er en personligt tilpasset platform for private Mazda-ejere. Her finder du infomationer om din bils servicehistorik, får påmindelse om kommende serviceeftersyn og finder bilens instruktionsbog samt små videoklip med tips til betjening af bilens mange funktioner. Du kan også finde nærmeste Mazda-værksted og kontakte Mazda Mobilitets-Service direkte.

My Mazda er tilgængelig via www.mazda.dk og som app til din smartphone. Få adgang som gæst for at opleve alle de fordele, som My Mazda giver.

Tilmelding til My Mazda
Tilmelding til My Mazda

Sådan tilmelder man sig

 • 1

  Hvis du som privatperson ejer en Mazda kan du nemt tilmelde dig ved at besøge tilmeldingssiden. Det tager kun nogle få minutter.

 • 2

  Indtast din gyldige e-mail-adresse. Husk at bruge den e-mail-adresse, som du gav din forhandler, da du købte din Mazda.

 • 3

  Indtast dit postnummer eller bilens stelnummer. Du kan findedet 17-cifrede stelnummer på bilens registreringsattest.

 • 4

  Udfyld oplysningerne vedrørende din konto for at afslutte opsætningen af din profil. Når du har gennemført tilmeldingen, kan du gå på opdagelse i My Mazda!

Hold dig i forbindelse med My Mazda, mens du er på farten

Hold dig i forbindelse med My Mazda, mens du er på farten

Download My Mazda-appen til Android eller iOS. Det er en nem og enkel måde at få adgang til dine vigtige ejerskabsdokumenter, spore dine serviceaftaler og -historik samt finde Mazda-forhandlere, modtage praktiske påmindelser og anmode om mobilitetsservice.

Download appen