play

My Mazda-app

UDFORSK MY MAZDA-APPEN

HOLD FORBINDELSEN, MENS DU ER PÅ FARTEN

My Mazda gør det nemt at få adgang til alle dine Mazda-oplysninger – når som helst og hvor som helst.

My Mazda-appen er blevet redesignet, så dit liv som Mazda-ejer bliver endnu lettere, funktionerne bliver tilpasset dig og den samlede oplevelse er nu blevet endnu bedre.

Appen gør det lettere for dig at holde styr på alle dine vigtige Mazda-dokumenter, holde styr på din serviceplan og -historik, modtage praktiske påmindelser om service og få adgang til dine manualer eller ringe til Mobilitetsservice. 

Har du ikke købt en Mazda endnu, men er interesseret i at høre mere om Mazda? Du kan også bruge My Mazda til at gemme din perfekte bils sammensætning via byg din Mazda funktionen eller finde den forhandler, der ligger nærmest dig.

My Mazda fås som app til din smartphone og tablet til iOS og Android. Du skal bare downloade appen og tilmelde dig med en gyldig e-mail-adresse. Det tager kun nogle få minutter.

DIGITAL MAZDA-OPLEVELSE

Mens der arbejdes på My Mazda-webstedet (computer og mobil) for at forbedre din oplevelse af Mazdas digitale funktioner, vil den være midlertidigt lukket. Vores nuværende kunder, som bruger My Mazda, kan naturligvis altid finde sine dokumenter som f.eks. serviceplaner og servicerhistorik på My Mazda-kontoen og få adgang via My Mazda-appen. Du skal bare opdatere appen på din smartphone eller tablet, logge på med dit nuværende brugernavn og adgangskode og følge de få trin for at bekræfte din konto.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

 • 1

  Download My Mazda-appen, som findes til iOS og Android, fra App Store eller Google Play.


  AppStoreGoogle Play

 • 2

  Indtast dit navn, en gyldig e-mail-adresse, og vælg en adgangskode. Hvis du allerede ejer en Mazda, skal du bruge den e-mail-adresse, som du gav din forhandler, da du købte din Mazda. Du kan også vælge at tilmelde dig med din Facebook-konto.

 • 3

  Sørg for at bekræfte dine oplysninger ved at klikke på linket i den bekræftelsesmail, du vil modtage i din indbakke.

 • 4

  Gå på opdagelse i din My Mazda-app.

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål, skal du blot kontakte din Mazda-forhandler.