nobel hero

Topmøde for Nobelprismodtagere

Mazda til topmøde for tidligere modtagere af Nobels fredspris

Mazda Motor Europe går ind som hovedpartner for og støtter det årlige topmøde for tidligere nobelprismodtagere. I år afholdes det 13. topmøde i Warszawa fra den 21. til 23. oktober. Samtidigt er Mazda Motor Europe også vært for en konference for morgendagens internationale ledere.
 
- Topmødet samler ledende personer med forskellig baggrund og religion, som alle deler en stærk passion for på nye måder at bidrage til en bedre verden, siger Lech Walesa, nobelprismodtager og tidligere præsident i Polen. Jeg forstår, at Mazda har samme indstilling, når det gælder om at udfordre konventionerne inden for sit område, og derfor føles det rigtigt at byde Mazda velkommen som vor nye samarbejdspartner.
 
Det internationale topmøde for for fremtidens ledere, 2013 Youth Summit Programme, sker på Lech Walesa Institute´s Civi Academy i Warszawa. Under topmødet stiller Mazda et stort antal nye Mazda6 og CX-5 til rådighed for de forskellige delegationer.

- Mazdas historie er fuld af eksempler på, hvordan vores virksomhed har løst forskellige problemer på ukonventionelle måder for at finde bedre løsninger. Derfor føler vi en stor samhørighed med alle de mennesker i verden, der deler disse værdier med os, siger Jeff Guyton, President og CEO, Mazda Motor Europe.

De første skridt

Se Jeff Guyton, President og CEO, Mazda Motor Europe, præsentere samarbejdet med "World Summit of Nobel Peace Laureates" i Warszawa.

De første skridt

De første skridt

Se Jeff Guyton, President og CEO, Mazda Motor Europe, præsentere samarbejdet med "World Summit of Nobel Peace Laureates" i Warszawa.

30 år med frihed og demokrati

I 1983 modtog Lech Walenza Nobels fredspris for hans kamp for arbejdernes rettigheder i Polen. I dag arbejder Lech Walesa Institute fortsat i samme ånd og er en af mødets arrangører //www.ilw.org.pl/.

Solidaritet med freden

På den officielle hjemmeside finder du information om the 13. "World Summit of Nobel Peace Laureates" i Warsawa www.nobelforpeace-summits.org.

Live Feed

Live Feed

Live Feed

Monday October 21
09.00 – 09.45 Opening Ceremony of the Summit
10.00 – 11.00 Session 1 – Stand in Solidarity for Peace and Security
11.15 – 12.15 Session 2 – Human and Social Values in the Time of Crisis

Tuesday October 22
09.30 – 10.30 Session 3 – Unheard Voices. Inequalities in Social Justice
10.45 – 11.45 Session 4 – Old and New Threats to Human Rights

Wednesday October 23
09.30 – 10.30 Session 5 – Solidarity and Reconciliation: No More Wars
10.40 – 11.40 Session 6 – Youth in Solidarity: Be an Advocate for Peace
13.15 – 13.40 Peace Summit Award 2013 Ceremony
13.40 – 13.50 Closing Ceremony

Facebook

Følg Mazda-teamet som er tilstede i Warszawa på Facebook.

Youtube

Se klip fra vores reporter som er i Warszawa og dække begivenheden Youtube.