MZD Connect
Connectivity

En følelse af samhørighed

 

MZD Connect følger med de krav, som den moderne verden stiller, og styrker sikkerheden på vejen ved at give føreren total kontrol. Udfør den opgave, der skal løses, uden at blive distraheret, og juster bilens kommunikations- og navigationsindstillinger, mens du holder fokus på den fornøjelse, det er at køre i bilen. Det er et perfekt udtryk for Jinba Ittai.

 

DU ER I CENTRUM

Vi har i førersiden fokuseret udelukkende på dig og sørget for, at alle knapper og greb er helt perfekt placeret. Vi har skabt en sikker, fornøjelig og stressfri køreoplevelse med et hurtigt overblik over alle de nødvendige oplysninger. Men det betyder ikke, at vi har glemt passagerens behov. Deres side giver en følelse af frihed og sikkerhed i en åben, rummelig og behagelig atmosfære.

 

Navigation, kommunikation, underholdning og information vises på den nye 7-tommer skærm, som styres enten med berøring, stemmestyring eller via Multimedia Commander. Den er placeret på instrumentbrættet over midterkonsollen (og ikke i den) og har en visningsvinkel på 16°. Det gør den nemmere og mindre distraherende at bruge – og forbinder dig og din passager med vejen, omgivelserne og miljøet omkring jer.

HOLD FORBINDELSEN

Med MZD Connect er det nemt og sikkert at foretage og modtage opkald via den indbyggede Bluetooth®-funktionalitet. Med en placering lige i førerens øjenhøjde giver MZD Connect-systemet via en tilsluttet smartphone adgang til et bredt udvalg af oplysninger. Appen aha™ gør det muligt at lytte til online-radiostationer. 


Ved hele tiden at være online kan du være fleksibel og tilpasse dig, uanset hvilken situation der måtte opstå. Mazdas infotainment-system MZD-Connect fungerer ligesom din smartphone – det kan opdateres med nye funktioner, efterhånden som de bliver tilgængelige. Det betyder, at bilens system aldrig bliver forældet og altid svarer til dine behov.

LET AT BETJENE

MULTIMEDIA COMMANDER


Med et design, som sikrer komfortabel og bekvem brug med minimal distraktion, er den nyemultimedie-kontrolenhed placeret praktisk mellem føreren og det forreste passagersæde. Med multimedie-kontrolenheden er det blevet nemmere at styre infotainment-elementerne uden at se på dem. Dermed bliver det muligt at ændre køretøjets indstillinger og sikkert at gennemse oplysningerne i MZD Connect, mens du er på farten. Med en placering, så føreren kan gribe om knappen i en naturlig og ubesværet bevægelse samt intelligent stemmestyring, er det blevet endnu nemmere og mere sikkert at skifte mellem radiostationer, zoome ind på et kort eller søge efter telefonnumre.

HOLD DIG AJOUR

Med applikationerne i MZD Connect kan du holde øje med brændstoføkonomien, se status for køretøjets i-STOP og få besked om, hvornår bilen skal til service næste gang, og modtage eventuelle advarsler om køretøjet.


MZD-Connect omfatter også et navigationssystem, der giver gratis adgang til 3 års kortopdateringer. Navigationssystemet opdateres hvert halve år, når en ny version bliver tilgængelig. Du kan vælge mellem 2D- og 3D-kortvisninger samt forskellige ruteindstillinger – den hurtigste, korteste, mest økonomiske og nemmeste rute. Her kan du også søge efter interessante steder, når du er på farten. 

*Der kan være funktionelle og regionale begrænsninger

**Navigation er valgfrit ekstraudstyr

HOLD ØJNENE PÅ VEJEN

HEAD-UP-DISPLAY

 

Mazdas head-up-display hjælper dig med at ikke at blive distraheret ved at vise vigtige køreinformationer lige foran dig, midt i synsfeltet. Det viser aktuelle oplysninger om køretøjets hastighed, fartpilotens status, navigationsvejledning samt status for aktive sikkerhedssystemer, herunder også advarsler. Vigtige informationer vises i farver på en tydelig højopløsningsskærm, der er monteret på instrumentpanelet, lige midt i førerens synsfelt, så du kan se på det uden at fjerne øjnene fra vejen. Så kan du nyde køreturen uden at fjerne din opmærksomhed fra vejen.

DRIVE TOGETHER

Oplev selv den kraft, der ligger i 'Jinba Ittai'. Find din lokale forhandler og oplev vores nye modeller i dag.

Den viste model er muligvis ikke specificeret til det danske marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.