DESIGN

Fra vores hænder og over i dine

 

Intet kan erstatte det gode håndværk og den indvirkning, det har på designet af en Mazda. KODO-designet er vores særlige filosofi, som giver liv og personlighed til vores biler. Den træder i kraft, allerede når modeludviklerne omsætter sine ideer med leret og trækker på sine færdigheder og indlevelsesevne for at skabe modeller i faktisk størrelse med en sjæl og form, som vækker menneskers hjerter.

car
car

upquote En Mazda er designet i hånden for at vække menneskers hjerter downquote

GALLERI En unik blanding af skønhed og teknik

SOUL RED CRYSTAL Farvekunst

Vi mener, at farven er en af formens hovedelementer, og vores nyeste farve Soul Red Crystal er skabt til at fremhæve vores bilers skønhed Vi ser vores biler som kunst og ønsker, at vores kunder skal synes om dem, før de overhovedet har startet motoren. Denne ambition inspirerede os til at skabe en lak med enestående dybde og refleksioner, som fremhæves af samspillet mellem lys og form. Det var en krævende proces, som medførte, at vi genopfandt den måde, vi lakerer vores biler på.

MESTERLIGE MALERE

De mesterlige malere arbejder utrætteligt på at frembringe smukke farver og flytte grænserne for, hvad det er muligt at opnå, for at frembringe den dybde og glans, der kendetegner Mazda.

Sprøjtepistolen er malermesterens værktøj.

Soul Red er Mazdas ikoniske karrosserifarve.

UNIK LAK-TEKNOLOGI

 

Den enestående kvalitet, som lakken på Mazdas biler har, gør KODO-designet endnu mere levende og fremhæver de enkelte linjers skønhed. I sine bestræbelser på at opfinde nye teknologier har Mazda udviklet det unikke, miljøvenlige system med opløsningsmiddelbåren vådlak i tre lag (Solvent Borne Three Layer Wet Paint System) og Aqua-tech-lakeringssystemet (Aqua-tech Paint System). TAKUMINURI er en tilgang til avanceret lakeringsteknologi, som er unik for Mazda – den sikrer balance mellem dybde og glans i Mazdas ikoniske karrosserifarver.

ET DESIGN MED MENNESKET I CENTRUM

Mazda. DRIVE TOGETHER

FOR MAKSIMAL KOMFORT

 

Med en dyb forståelse af hvordan mennesker fungerer, har hovedfokus for vores interiørdesign været at skabe samhørighed mellem føreren og bilen. Vores udviklingsproces består i et samarbejde mellem ingeniører og designere fra flere forskellige afdelinger og har som mål at frembringe den optimale komfort for føreren. Denne designmetode med mennesket i centrum giver maksimal kontrol, størst mulig sikkerhed og ultimativ køreglæde. Ved at formgive køretøjet rundt om føreren og konstruere alle teknologierne med tanke på føreren opnår vi den perfekte harmoni mellem bil og fører: Jinba Ittai.

PRISER

ANERKENDELSE FOR INNOVATIVT DESIGN 

 

Alt, hvad vi gør hos Mazda, er dristigt, opfindsomt og interessant. Derfor har vi vundet mange anerkendelser og modtaget over 350 priser for design og nytænkning. Fra Red Dot Design til What Car? Årets bil, vores resultater viser, at vores designfilosofi har medført en kombination af æstetisk skønhed, effektivitet og præstationer.

DRIVE TOGETHER

Oplev selv den kraft, der ligger i 'Jinba Ittai'. Find din lokale forhandler og oplev vores nye modeller i dag.

Den viste model er muligvis ikke specificeret til det danske marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.