Drive Together

BIL OG FØRER I PERFEKT HARMONI

Du kører aldrig alene, når du kører i en Mazda. Bil og fører i perfekt harmoni. Som hest og rytter – noget vi kalder "Jinba Ittai." Vi mener, at når samhørighed opnås, bliver det sjovt at køre. Vi gør det på vores egen måde, fordi vores biler handler om mere end at komme fra A til B. Minimalistisk skønhed. Et rent, intuitivt forhold, der skaber et bånd, som ord ikke kan beskrive. Sammen er vi stærkere. Vi kører aldrig alene. Vi kører sammen.

HEST OG RYTTER

Jinba Ittai – forbindelsen mellem en hest og dens rytter er en unik synergi, som vi indarbejder i hver eneste Mazda. Alle delene, fra den mindste bolt til SKYACTIV Technology, medvirker til at skabe et harmonisk forhold mellem bil og fører, som giver en fornemmelse af kraft og styrke.

JINBA ITTAI: FRA KONCEPT TIL VIRKELIGHED

Mazdas ingeniører har gennem utrættelig udvikling og forskning frembragt teknologier, der puster liv i den perfekte Jinba Ittai-harmoni.

JINBA ITTAI: FRA KONCEPT TIL VIRKELIGHED

For at man kan føle samhørighed, skal der være perfekt balance. Placeringen af knapper og greb, følingen med styretøjet, chassisets balance – intet overlades til tilfældighederne. Tag for eksempel placeringen af en gearstang. Uanset om den er længere fremme eller længere tilbage, vil det være afgørende for, hvilke muskler man skal bruge til at betjene den. Vi bruger uanede mængder af tid på at finpudse disse elementer og skabe den perfekte køreoplevelse. For at skabe det tætteste bånd mellem bil og fører.

TAKAO KIJIMA TAKAO KIJIMA

TAKAO KIJIMA

Tidligere Program Manager MX-5 – Mazda Japan

"FOR OS ER FUNDAMENTET ALTID KØREGLÆDEN – GLÆDEN OVER, AT EN BIL BEVÆGER SIG, SOM DU ØNSKER."

Stillinger/ansvarsområder:

Mazda 787B – udvikling af køreegenskaber og stabilitet

Program Manager for 3. generation RX-7

Program Manager for 3. generation MX-5

MENNESKET ER I CENTRUM

Teknologier alene kan ikke skabe samhørighed mellem bil og fører – medmindre de er designet med tanke på føreren. Det er derfor, vi sætter alt vores ekspertise ind på områder, der forbedrer denne forbindelse. For os starter Jinba Ittai fra kørepositionen udviklet af vores tilgang med mennesket i centrum til designet af hvert af bilens elementer omkring føreren.

UDFORSK FØLELSEN

KODO DESIGN

En bil kan forbedres, gennem det man tilføjer, eller det man fjerner. Renheden i det opdaterede KODO-design repræsenterer en evolution, der skaber større skønhed ved at fjerne de linjer, der ikke føjer noget til bilens dynamiske udstråling. Se, hvordan Mazda skaber biler, der udtrykker de levende formers dynamiske skønhed.

KUNSTEN AF DESIGNE

Når du kører og ejer en Mazda, opstår der et stærkt bånd til bilen, som rækker ud over maskinens kunnen, fordi hver eneste Mazda er skabt i hånden. Vores modeludviklere er kunstnere, som i kraft af deres færdigheder forvandler leret til smukt formede modeller i faktisk størrelse, helt ned til en tiendedel millimeter. Udviklerne tilfører personlighed og sjæl til din bil – noget du tydeligt mærker under kørslen. Følg historien.

DAISUKE UMETSU DAISUKE UMETSU

DAISUKE UMETSU

PERFORMANCE DEVELOPMENT ENGINEER – MAZDA JAPAN

"VI STRÆBER EFTER AT SKABE BILER, DER ER MERE END BLOT ET TRANSPORTMIDDEL."

Stillinger/ansvarsområder:

Human Engineering Analysis for udvikling af "håndværksmæssig kvalitet"

Emballagelayout for den nye FF-platform (hovedsageligt køreposition)

"Touitsukan"-udvikling (fra Mazda5 til alle nye biler)

SKYACTIV TECHNOLOGY

Mazda udvikler bilen yderligere med avanceret, men fantasifuld praktisk innovation, der kombinerer glæden ved at køre med enestående ydeevne i forhold til miljø og sikkerhed. Den manuelle gearkasse, karrosseri, chassis og dieselmotor med højpræcisionsdieselboost og blødere lyd beviser dette. Find ud af, hvordan Mazda tager køredynamik og effektivitet til helt nye højder. 

FØRERORIENTERET FILOSOFI

Teknikken alene kan ikke skabe en følelse af, at føreren og bilen smelter sammen - hvis ikke den er udformet efter føreren. Det er derfor, vi har investeret al vores ekspertise på områder, som styrker denne forbindelse. For os begynder Jinba Ittai med en kørestilling, der er resultatet af vores ønske om at udforme hver enkelt detalje med udgangspunkt i føreren. Læs mere om vores førerorienterede filosofi her. 

HIROTAKA KANAZAWA HIROTAKA KANAZAWA

HIROTAKA KANAZAWA

Managing Executive Officer – MAZDA Japan

"VI MENER, AT DET HANDLER OM AT FORSTÅ SAMMENHÆNGEN MELLEM BIL OG FØRER, NÅR VI UDVIKLER EN BIL."

Stillinger/ansvarsområder:

Manager, Europe R&D Representative Office

General Manager, Chassis Engineering Dept.

General Manager, Platform & Program Management Div.

Managing Executive Officer, ansvarlig for biludvikling

DRIVE TOGETHER

Oplev selv den kraft, der ligger i 'Jinba Ittai'. Find din lokale forhandler og oplev vores nye modeller i dag.

Den viste model er muligvis ikke specificeret til det danske marked. Farver og visse udvendige og/eller indvendige elementer, der vises på skærmen, kan se anderledes ud på den faktiske model.