alt tekst

KOERU er Mazdas splinternye crossover-koncept, der fanger filosofien bag KODO-Soul of Motion. KOERU, der betyder at "overgå" eller "gå videre", kombinerer kraft, vitalitet og elegance for at levere værdi, der ophøjer det almindelige. Ved at kombinere Mazdas grundlæggende tekniske overbevisninger med et smart, kendetegnende design er Koeru en bil, der skaber opmærksomhed.  Dens enestående aerodynamiske form optimerer luftstrømmen og forbedrer bilens stabilitet, særligt ved højere hastigheder, mens den særlige støjundertrykkende teknologi giver en mere blød og stille køreoplevelse.

 

KOERU, der præsenteres for første gang på Frankfurt Motor Show 17. september 2015, er udstyret med SKYACTIV-teknologi, MZD Connect og de innovative i-ACTIVSENSE-sikkerhedsfunktioner. De brede proportioner og den lave kabine giver en fornemmelse af fart og volumen, der skaber et formidabelt nærvær. LED-lygterne ligner et vildt dyrs klare, viljefaste øjne. 

Mazda KOERU


Mazda Koeru forener dristigt design med Mazdas SKYACTIV-teknologi, i-ACTIVSENSE og MZD Connect.

Mazda Koeru er en koncepbil som viser retningen for en kommende ny model i det populære og hurtigt voksende crossover-segment.