al tekst

VISION COUPE

 

Med næste generations-design og en elegant og forfinet stil er Mazda VISION COUPE en konceptbil, der udforsker potentialet og retningen for fremtidige Mazda-biler ud fra vores prisbelønnede KODO-design-filosofi. 

 

Vores designere har ladet sig inspirere af de smukke proportioner og arven fra Mazda R360 Coupe og Luce Rotary Coupe foruden sensualiteten i RX-VISION, og de har skabt en klassisk coupé med bløde linjer og en kabine, der er placeret længere tilbage. Den sporty form udtrykker raffinement og overbevisende elegance og ikke mindst garantien for en spændende og kraftfuld køreoplevelse. 

 

Interiøret skiller sig ligeledes ud. Ud fra den japanske tradition for kampsport er der lagt særlig vægt på den indvendige harmoni mellem instrumenternes betjening, dørene og midterkonsollen. Interiøret er som af en anden verden, formet som én samlet, elegant bevægelse. Med udgangspunkt i det stærke Jinba Ittai-bånd mellem bil og fører føles interaktionen med instrumenterne let og intuitiv. Du behøver blot trykke på konsollen, så viser displayet de ønskede oplysninger. 

 

VISION COUPE blev præmieret ved Tokyo Motor Show for sit fængslende design, både overvældende og forfinet, effektivt og smukt, og den udgør indtil videre det stærkeste udtryk for KODO-designet. 

 

'Mazda VISION COUPE har vundet titlen som “Verdens smukkeste konceptbil” i forbindelse med Festival Automobile International i Paris. Som navnet antyder, er VISION COUPE udtryk for Mazdas vision for designet af fremtidige Mazda-modeller. Proportionerne med kabinen placeret langt tilbage mod bagenden er karakteristiske for et klassisk coupé-design og giver en fornemmelse af bevægelse fart.'


Den viste model er en konceptbil, som ikke kan købes