Videos


 • KODO Design Evolution

  Hos Mazda mener vi, at godt design kendes på detaljerne. Håndværksmæssig kvalitet, den virkelige, fysiske forbindelse mellem menneskehænder og vores biler er essentielt for at virkeliggøre Mazdas vision for den perfekte køreoplevelse. Denne stræben efter ultimativ skønhed gennem evolutionen af vores KODO Design skaber en energi, som du kan føle, når du kører i bilen. Der opstår et særligt forhold mellem dig og din nye Mazda CX-5, som gør oplevelsen endnu stærkere.

 • Mazda RX-VISION

  The evolution of Mazda’s Rotary Sports Car

 • Konceptbilen Mazda HAZUMI kombinerer alle de fire elementer, som Mazda har fokus på med sin nye generation af modeler: KODO — Soul of Motion-design, SKYACTIV-teknologi, Mazda Proactive Safety og et nyt opkoblet system i bilen med betegnelsen MZD Connect.

 • Kom tættere på den helt nye Mazda3

  Du bliver begejstret over den helt nye Mazda3. Ikke kun på grund af udseendet, men på grund af den køreglæde, den giver dig. Med de banebrydende SKYACTIV teknologier leverer Mazda3 en fantastisk ydeevne med den slags effektivitet, du ville forvente af en meget mindre bil. Det slående KODO-design vil bevæge dig, selv når den står stille. Oplev den helt nye Mazda3.

 • Den helt nye Mazda6

  Tag et første kig på den helt nye Mazda6, som har den fulde pakke af SKYACTIV-teknologier og det nye designtema KODO-SOUL OF MOTION.

 • Den ny Mazda5 – inde og ude

  Et nærmere kig på Mazda5 med 7 sæder, fra det flydende, elegante udvendige design til det indbydende og alsidige indvendige design.

 • Mazda3’s aerodynamik – Designet vha. test i vindtunnelen

  Den nye Mazda3's suveræne aerodynamik sørger for, at kørestabilitet og lavere brændstofforbrug går hånd i hånd. Find ud af hvordan.

 • Sofistikeret og afbalanceret indvendigt design.

  Et helt nyt førerfokuseret indre i den helt nye Mazda6 giver bilens indre lige så mange spændende detaljer, som der er udenpå, samt et rent og ensartet look og layout til styring. På den måde er bilen mere intuitiv end nogensinde før. Dette kombineret med et poleret aluminiumlook i høj kvalitet til dørhåndtag og gearkasse og kurvede letvægtssæder skaber den komfort og styling, du ville forvente af en 4-dørs Sedan.

 • Fantastisk udvikling inden for ydre design.

  Signaturkølegitret, de markante kofangere og den veltrimmede lavtsiddende kabine hentyder til kolossale kræfter under motorhjelmen på den helt nye Mazda6. LED-forlygter understreger bilens modne og selvbevidste fremtoning. Fire nye bilfarver - Soul Red Metallic, Blue Reflex Mica, Meteor Grey Mica, Jet Black Mica – skaber større kontrast og et design, som virkelig kommer ind under huden.

 • KODO udspring

  Med udgangspunkt i den elegante skønhed i vores SHINARI- og TAKERI-koncepterne, som var de første til at legemliggøre vores KODO-designtema, symboliserer den helt nye Mazda6 endvidere Mazdas markante kraft, smidighed og robusthed. Vores seneste designinspiration stammer fra levende atletiske former i naturen – vores biler indfanger bevægelsen og udtrykker styrke, fart og spænding ned i mindste detalje.

 • Den helt nye Mazda6 - Interview med chefdesigneren Tamatani-san

  Mazdas biler har altid været kendt for deres køreglæde og deres exceptionelle ydre. Dragende, dynamisk og kraftfuld – Mazdas nye KODO-designtema, som henter inspiration fra dyrenes bevægelser, ser bevægelsen som udgangspunktet og skaber en forståelse for bevægelsen i bilen, selv når den står stille. Oplev vores designfilosofi i denne film!

Se flere videoer